عدم توقف حملات پاکستان و استفاده از تمامی گزینه‌ها از سوی افغانستان

کد خبر: ۴۲۲۹۱۴
| |
1543 بازدید
سخنگوی وزارت خارجه افغانستان ضمن اشاره به ادامه حملات راکتی از سوی پاکستان گفت: عدم توقف حملات راکتی از سوی پاکستان، استفاده از هر گزینه‎ حتی نظامی از سوی افغانستان را ممکن می‎سازد.

به گزارش فارس در کابل، «احمد شکیب مستغنی» سخنگوی وزارت خارجه افغانستان ساعاتی پیش در یک نشست خبری در کابل، ضمن اشاره به  ادامه حملات راکتی از سوی پاکستان، اظهار داشت: عدم توقف حملات راکتی از سوی پاکستان، استفاده از هرگزینه‎ حتی گزینه نظامی از سوی افغانستان را ممکن می‎سازد.

وی افزود: به علت عدم مبارزه صادقانه پاکستان با تروریسم، حضور نظامیان این کشور در بین تروریست‎ها در ولایت‎های مختلف  افغانستان، ادامه و افزایش حملات راکتی نظامیان پاکستان به مناطق مرزی، سفیر پاکستان به وزارت خارجه افغانستان احضار و اعتراض‎نامه این وزارت به وی تسلیم شد.

سخنگوی وزارت خارجه افغانستان تاکید کرد: حملات روز گذشته شبه نظامیان طالبان به منطقه«حصارک» ولایت ننگرهار با طراحی مشاوران نظامی پاکستان توسط هزار نفر از این گروه عملی شد که در آن بیش از 130 شبه نظامی طالبان کشته شدند.

مستغنی ادعای دولت پاکستان مبنی بر حملات تروریست‎ها از خاک افغانستان بر نظامیان پاکستان را رد کرد و گفت: دولت پاکستان برای پوشاندن حملات یک‌جانبه دولت آن کشور در تلاش انحراف اذهان بین المللی است.

این در حالی است که روز گذشته شورای امنیت ملی افغانستان نیز در یک نشست امنیتی خود در کابل موضوع حملات موشکی پاکستان به این کشور را مورد بحث و برسی قرار دادند و شرکت کنندگان این نشست تأکید کردند که حملات مرزی پاکستان را بی‌پاسخ نخواهند گذاشت

اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی