صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خداحافظی کریمی از دنیای فوتبال

علي كريمي كاپيتان سابق تيم ملي و پرسپوليس امروز (يكشنبه) براي هميشه از دنياي فوتبال خداحافظي كرد. او پس از آويختن كفش‌هايش نامه‌اي خطاب به هوادارانش نوشت
کد خبر: ۴۱۷۹۹۹
| |
4928 بازدید
|
به گزارش انتخاب؛ علي كريمي كاپيتان سابق تيم ملي و پرسپوليس امروز (يكشنبه) براي هميشه از دنياي فوتبال خداحافظي كرد. او پس از آويختن كفش‌هايش نامه‌اي خطاب به هوادارانش نوشت كه آن را در زير مي خوانيد:

به نام خالق هستی

میخی بر دیوار کوبیدم و کفش ها را آویختم

خداحافظی همیشه تلخ و ناگوار است. جدایی از عشقی که تار و پود وجودت را در تصرف دارد، کار آسانی نیست. یک بار صرفا تحت تاثیر خداحافظی غریبانه مهدوی کیا تصمیمی احساسی گرفتم و از فضای اندوه بار آن همه بی‌اعتنایی مرا از فوتبال بیزار کرد و خود را در پایان دیدم. هر چند همین تصمیم احساسی و عجولانه باعث شد تا برخی‌ها همه چیز را تمام شده بدانند و مرا با دست خود به مسلخ ببرند. با توجه به شرایطی که در آن قرار دارم راهی جز ترک صحنه برایم نمانده. این تصمیم را در حالی که تمام وجودم را شک، تردید و اندوهی ناشناخته گرفته با مردم خوب و مهربان وطنم به اشتراک می گذارم... تصمیمی قطعی و برگشت‌ناپذیر.

از این پس هوادار متعصب برای تیم محبوبم پرسپولیس و تیم ملی کشورم خواهم بود. دوست دارم و این را وظیفه خود می‌دانم از تمامی سروران و مهرآفرینانی که مرا از یک فوتبال خیابانی به میادین جهانی همراهی و مساعدت نمودند تشکر کنم و البته تقاضا دارم تا اشتباهات و خطاهای این حقیر که در مقاطعی موجب آزردگی خاطر، نگرانی و رنجش احساسات پاکشان شده بخشیده و مورد عفو قرار دهند.

من، علی کریمی هر چه دارم بعد از خدا، از فوتبال و محبت مردم است که البته هرگز خود را شایسته این همه محبت و لطفا نمی‌دانم چرا که در حقیقت قهرمان واقعی این مرز و بوم آنهایی هستند که به خاطر آرامش من و امثال من از آسایش و جان خود گذشتند تا این آرامش و آسایش نصیب ما شود. از همین رو دورود و سپاس به شهدا و جانبازان راه وطن و آزادی. این عزیزان را شایسته و لایق بالاترین ستایش‌ها می‌دانم.

اما از اینکه نتوانستم با پیراهن تیم محبوبم پرسپولیس فوتبال را ترک کنم اصلا ناراحت نیستم زیر این اتفاق عجیبی نیست! هرگز تن به بازی خداحافظی که متاسفانه در فوتبال ما نوعی حرکت تشریفاتی، تبلیغاتی و بعضا ریاکارانه است نخواهم داد. بسیاری از بزرگان فوتبال ما بی سروصدا خاموش شدند و به گورستان فراموشی رهسپار گردیدند...!

در خاتمه قلبا اعلام می‌دارم که با خداحافظی از فوتبال تمامی حوادث و حاشیه‌هایش را هم در همان زمین خاک کرده و آنچه در این مسیر برایم پیش آمده را تنها چالش‌ها‌، رقابت‌ها و احساسات منطقی می‌دانم.

و بالاخره کلام آخر باز با هواداران که همواره برایم اهمیت بالایی داشته و خواهند داشت: "شما همیشه در قلب من خواهید بود. از احترامی که طی این سال‌ها نسبت به من داشته‌اید لذت بردم و سپاسگزارم."

سرانجام باید از این خاک رفت ... خوشا آنکه پاک آمد و پاک رفت

خاک پاک تمام ایرانیان علی کریمی


دانلود

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۲
کامران
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۹
در کل مالی نبودی فقط حاشیه و حاشیه. آفسایدی کریمی.. اونایی که منفی میدن کلا منفی ان
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۲:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۴/۳۰
حرف مفت که خرج نداره
ناصر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۹
مرگ یه بار شیون هم یه بار .این اقای کریمی تا حالا بیشتر از 2-3 باره که از فوتبال خداحافظی کرده و دوباره چند روز بعد برگشته.اقا قال قضیه رو بکنو خلاصمون کن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۹
بهتر. منتظر بقیشون هم هستیم. اصلا نمیشه کل فدراسیون خداحافظی کنند؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۹
کریمی،شما هم مانند روانشاد،حجازی، عابد زاده، یک قهرمان و یک ورزشکار با اخلاق و فراموش نا شدنی،در خاطر مردم ایران خواهید ماند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۹
خيلي فوتبال ما كثيفه :(
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۳۰
كلام رفتنت پورياى ولى مؤابانه بود خدا نگهدارت
حسن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۳۰
خدایا شکرت !
پرسپولیسی شش آتیشه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۳۰
بدون تو اصلا فوتبال دیگه لذتی نداره
برا من که فوتبال تموم شد
بهترین بازیکن تاریهخ فوتبال آسیا
رهبر از بابل
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۴/۳۰
علي كريمي! تو بهترينييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي.
الهي تو در هر سرزميني ، بد نبيني . دوستت داشتيم و داريم و خواهيم داشت
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۴/۳۰
خداحافظ سردار فوتبال ايران
خداحافظ اسطوره
خداحافظ جادوگر
خداحافظ مارادوناي ايران
خداحافظ پسر مغرور
خداحافظ جوانمرد
خداحافظ جهان پهلوان
خداحافظ 8 دوست داشتني
خداحافظ دستگير مستمندان
خداحافظ مرد باغيرت
خداحافظ هنرمند
خداحافظ طغيان تكنيك
خداحافظ مرد جنگجو
خداحافظ پرسپوليسي اصيل
خداحافظ پسر ايراني
خداحافظ علي كريمي
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟