بازدید 12087
12087 بازدید
دولت عراق ویدئوی «بغدادی» را ساختگی خواند
سخنگوی وزارت کشور عراق در گفتوگو با خبرگزاری رویترز ویدئوی منتشر شده از سوی گروه تروریستی داعش را جعلی خواند و اعلام کرد فردی که در این فیلم ظاهر شد، «ابوبکر البغدادی» نیست.
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۳ - ۲۲:۲۱ 05 July 2014
کد خبر: ۴۱۳۶۴۳
| ۱۴ تير ۱۳۹۳ - ۲۲:۲۱ 05 July 2014
| 12087 بازدید
12087 بازدید
سخنگوی وزارت کشور عراق در گفتوگو با خبرگزاری رویترز ویدئوی منتشر شده از سوی گروه تروریستی داعش را جعلی خواند و اعلام کرد فردی که در این فیلم ظاهر شد، «ابوبکر البغدادی» نیست.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری رویترز، دولت عراق روز شنبه گفت ویدئویی که در فضای مجازی به عنوان تصاویر «ابوبکر البغدادی» سرکرده گروه تکفیری «داعش» منتشر شده، ساختگی است.
این ویدئو را سایتهای منتسب به داعش روز شنبه منتشر کرده و مدعی شدند که مربوط به نماز جمعه روز گذشته شهر موصل است، که توسط بغدادی اقامه شده است.
ژنرال «سعد معان» سخنگوی وزارت کشور عراق به خبرگزاری رویترز گفته است که «بدون شک» فردی که در این فیلم ظاهر شده، «ابوبکر بغدادی» نیست. وی افزود: «ما فیلم را تحلیل کردیم... و دریافتیم که ساختگی است.»
به گفته معان، بغدادی اخیرا در حمله هوایی ارتش عراق زخمی شده و برای درمان به سوریه منتقل شده است. به نوشته رویترز، معان از بیان جزئیات بیشتر خودداری کرده و نمیتوان به طور مستقل اظهارات او را تائید کرد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.