میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مالکی: دست خود را به سوی همه دراز می‌کنیم

نخست وزیر عراق در سخنانی تاکید کرد که ائتلاف متبوعش دست همکاری خود را به سوی همه گروه‌ها و جریان‌های سیاسی دراز می‌کند.
کد خبر: ۴۰۱۶۵۲
| |
3925 بازدید
نخست وزیر عراق در سخنانی تاکید کرد که ائتلاف متبوعش دست همکاری خود را به سوی همه گروه‌ها و جریان‌های سیاسی دراز می‌کند.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از سومریه نیوز، «نوری المالکی»، نخست وزیر عراق امروز دوشنبه اعلام کرد که ائتلاف متبوعش دست همکاری خود را به سوی همه گروه‌ها و جریان‌های سیاسی دراز می‌کند.

مالکی همچنین تاکید کرد که خواسته‌ها و مطالبات کُردها و مابقی جریان‌ها و جناح‌ها در صورتی که مغایرتی با قانون اساسی نداشته باشد، برآورده خواهد شد.

براساس جدیدترین نتایج اعلام شده در خصوص انتخابات پارلمانی عراق، ائتلاف دولت قانون به رهبری نوری المالکی تاکنون موفق شده است، بیشترین کرسی‌های پارلمان را نسبت به دیگر جریان‌ها و جناح‌های سیاسی کسب کند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات