صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شیطنت پسرانه، قتل خونین را رقم زد

کد خبر: ۴۰۱۱۱۹
| |
8024 بازدید
|

فرمانده انتظامی شهرستان رباط کریم از دستگیری پسری خبر داد که با ایجاد مزاحمت برای یک پسر و دختر همراه وی، قتل خونینی را رقم زده بود.

به گزارش جام جم، سرهنگ جعفر علیزاده گفت: مأموران کلانتری 17پرند طی تماس تلفنی با مرکز فوریت های پلیسی مبنی بر وقوع یک مورد درگیری شدید در یکی از پارک های شهر پرند، سریعاً به محل اعزام شدند و با حضور مأموران در محل حادثه با پیکر خون آلود جوانی که روی زمین افتاده بود روبرو شدند که سریعاً تحقیقات محلی را از شاهدان عینی آغاز کردند.

وی با بیان اینکه فرد زخمی که علایم حیاتی خاصی بر تن نداشت سریعا به درمانگاه منتقل شد اما متاسفانه پس از معاینه پزشک معالج، جان خود را از دست داد، افزود: کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی پس از فعالیت های اطلاعاتی، موفق به شناسایی مخفیگاه متهم فراری بنام «الف» در پرند شده و در یک عملیات غافلگیرانه وی را دستگیر و برای بررسی بیشتر به پلیس آگاهی منتقل کردند.

رییس پلیس رباط کریم با بیان اینکه قاتل در بازجویی های پلیس اعتراف کرد؛ به همراه دو نفر از دوستانش در پارک در حال قدم زدن بوده اند که مقتول را به همراه دختری می بییند و از روی جهالت و نادانی برای آنها ایجاد مزاحمت می کنند، افزود: درگیری در ابتدا با فحاشی شروع شده و در ادامه متهم با اوج عصبانیت با تکه شیشه ای که از روی زمین پیدا می کند مقتول را از ناحیه قفسه سینه با یک ضربه مجروح می کند.

وی اضافه کرد: اقدامات اطلاعاتی جهت دستگیری دو متهم دیگر که در درگیری نقش داشتند ادامه دارد.

سرهنگ علیزاده به نوجوانان و جوانان هشدار داد: متأسفانه درگیری های ساده تاکنون بسیاری از خانواده ها را عزادار کرده و عده ی زیادی نیز به خاطر نداشتن کنترل مناسب بر رفتار خود در زندان به سر می برند، بسیاری از قتل ها بدون برنامه ریزی قبلی و به وسیله سلاح سرد رخ می دهد و برای متهمان جز پشیمانی، حبس و انتظار برای قصاص چیزی دیگری به همراه ندارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۱۷
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۸
اعدام براش خوبه تا ياد بگيره تو كار ديگران دخالت نكنه بدبخت عقده اي
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۸
بعد از اعدام دیگر زمانی برای یادگیری وجود نخواهد داشت!!!!!!!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۸
همه را فقط اعدام کنید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۸
علایم حیاتی خاصی بر تن نداشت؟؟؟؟!!!!
پاسخ ها
محمد
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۸
خخخخخخخخخ !
سعید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۸
متاسفانه تمام این موارد به تربیت ناصحیح خانوادگی بر میگرده / حداقل آموزش و پرورش می بایست یک سری دروس مجزا یا سر فصلهایی را در کتب درسی جهت کنترل احساسات و معاشرت اجتماعی را در دوران تحصیل برنامه ریزی و پیاده سازی کنه / متاسفانه در تلویزیون هم بدلیل معذوریتها و محدودیتهای غیر منطقی برنامه مشخصی ساخته نمیشه که میتونست خیلی مفید باشه
نيما
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۸
متاسفانه ، عدم فرهنگ و تعليم و تربيت بين بعضى از جوانان ما نتيجه اى بهتر از اين عايد نمى شود ، در مدارس بايد اموزش تربيت مقدم بر هر اموزش ديگرى باشد ، يك جوان بايد بهترين سنين خود را در تشويش و دلهره از مجازات هاى بعدى پشت ميله هاى زندان بگذارند .
شهروند
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۸
شیطنت ؟ ایجاد مزاحمت؟ جهالت و نادانی ؟!! مگر زخمی کردن یا کشتن انسان نوعی بازی است؟! لطفا چند ماه دیگر برای این افراد تقاضای بخشش نکنید . اگر این افراد مجازات نشوند خانواده ها هم در پارک ها امنیت نخواهند داشت .
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۸
امثال این ادم ها را زیاد دیدم عقده دارند نمیتوانند 2 نفر را با هم ببینند :) اعدام هم کمه واسه این موجود ها ،
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۸
جهالت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا وقتی قصاص شد هم خودش هم دوستانش معنی جهالت را می فهمند
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۸
خوب این دکتره اگه معاینه نمیکرد شاید زنده میموند بنده خدا.من که از گزارش اینجوری دستگیرم شد.
سعید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۸
همچین که سرش بره بالای دار،یادش می افته چه خبطی کرده.خدا را شکر که اعدام هست.
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟