۳۹ کشته در تازه‌ترین اعتراضات ونزوئلا

در جریان اعتراضات اخیر این کشور تاکنون دو هزار و 285 نفر دستگیر شده اند اما تنها 192 نفر از آنان در بازداشت به سر می برند.
کد خبر: ۳۹۰۳۶۴
| |
3795 بازدید
«لوئیسا اورتگا دیاز» دادستان کل ونزوئلا اعلام کرد که تعداد کشته های تازه ترین اعتراضات این کشور مربوط به روز پنجشنبه گذشته به 39 و آمار زخمی ها به بیش از 608 نفر رسیده است.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری افه اسپانیا، دادستان کل ونزوئلا با اعلام این خبر افزود: تاکنون در جریان اعتراضات اخیر این کشور دو هزار و 285 نفر دستگیر شده اند اما تنها 192 نفر از آنان در بازداشت به سر می برند.

به گفته این مقام رسمی، همچنین هشت نفر از مجموع 39 قربانی اعتراضات اخیر ونزوئلا را کارمندان دولت و عمدتاً از اعضای پلیس و نیروهای امنیتی و 31 شهروند عادی تشکیل می دهند و زخمی ها نیز شامل 414 شهروند عادی و 194 کارمند دولت می شوند.

گزارش های موجود حاکی از آن است که معارضان ونزوئلایی تظاهرات جدیدی را در روز جاری به وقت محلی در راستای درخواست برای آزادی «لئوبولدو لوپز» رهبر مخالفان دولت که از ماه فوریه در زندان به سر می برد، آغاز کرده اند.

وی به اتهام دعوت به خشونت در تظاهرات مداوم مخالفان که دو ماه است این کشور را در بر گرفته، به زندان افتاده است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت