گفتگوی تلفنی اوباما باسران ۶کشور درباره اوکراین

بنا بر اعلام کاخ سفید، همه این کشورها برگزاری همه‌پرسی استقلال شبه‌جزیره «کریمه» را رد کرده و آن را بر خلاف قانون اساسی اوکراین دانسته‌اند.
کد خبر: ۳۸۵۲۱۸
|
۱۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۸:۱۳ 09 March 2014
|
3704 بازدید
رئیس‌جمهور آمریکا شنبه شب با سران کشورهای مختلف از جمله فرانسه، ایتالیا، انگلیس و کشورهای حوزه دریای بالتیک تماس گرفته و با آن‌ها در مورد اوضاع اوکراین رایزنی کرد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری رویترز، «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا شنبه شب با سران 6 کشور فرانسه، انگلیس، ایتالیا و همچنین کشورهای حوزه دریای بالتیک در مورد تحولات اوکراین گفت‌وگو کرده است.

بنا بر اعلام کاخ سفید، همه این کشورها برگزاری همه‌پرسی استقلال شبه‌جزیره «کریمه» را رد کرده و آن را بر خلاف قانون اساسی اوکراین دانسته‌اند. اوباما همچنین در این تماس‌ها تأکید کرده است که واشنگتن به تعهدات دفاعی ناتو متعهد است.

به گفته «جاش ارنست» سخنگوی کاخ سفید، اوباما در این مورد با «فرانسوا اولاند» رئیس‌جمهور فرانسه، «دیوید کامرون» نخست‌وزیر انگلیس و «ماتئو رنتزی» نخست‌وزیر ایتالیا گفت‌وگو کرده است. وی همچنین جلسه‌ای چهار جانبه از طریق ویدئو کنفرانس با سران سه کشور لیتوانی، لتونی و استونی داشته است.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت