تدوین گزارش نهایی مربوط به پرونده زمین خواری
رییس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی گفت:موارد پرونده زمین خواری با دولت در میان گذاشته شده و مقرر شد که اعضای کمیسیون اصل 90 با مسوولان ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی و تعدادی از وزرای مربوط جلسه ای داشته باشند و بعد گزارش نهایی را در این خصوص ارائه کنند.
به گزارش مجلس نیوز محمدعلی پورمختار، عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت درخصوص آخرین وضعیت پرونده زمین خواری در کمیسیون اصل 90 گفت: جمع بندی های لازم در این خصوص انجام گرفته است و کمیسیون در حال تنظیم گزارش نهایی این پرونده است.
نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی در ادامه این مطلب افزود: موارد این پرونده با دولت در میان گذاشته شده و مقرر شده است که اعضای کمیسیون اصل 90 با مسوولان ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی و تعدادی از وزرای مربوط جلسه ای داشته باشند و بعد گزارش نهایی را در این خصوص ارائه کنند.
رییس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بعد از تکمیل گزارش به قوه قضاییه ارائه می شود.


