قتل فجيع نوعروس به دست شوهر افغاني
مردي که سر نوعروس ۱۹ساله را بريده و متواري شده است تحت تعقيب قضايي قرار گرفت.
به گزارش خراسان، روز دوشنبه گذشته تلفن قاضي ويژه قتل عمد به صدا درآمد و ماموران انتظامي وي را در جريان جنايتي هولناک قرار دادند.
به دنبال دريافت اين خبر و با توجه به اهميت موضوع، بلافاصله «قاضي موحدي راد» براي بررسي موضوع به محل اعلام شده عزيمت کرد.
تحقيقات قضايي که در منزل محل وقوع جنايت آغاز شده بود نشان داد جسد، مربوط به نوعروسي ۱۹ساله است که به تازگي زندگي خود را با جوان افغاني آغاز کرده بود. آثار چند ضربه چاقو درحالي روي بدن مقتول ديده مي شد که عامل جنايت سر اورا به طور کامل بريده و متواري شده بود.
در ادامه بررسي ها مشخص شد زوج جوان منزل مذکور را به تازگي اجاره کرده بودند اين درحالي بود که کارد خون آلود آشپزخانه نيز در کنار جسد قرار داشت و تازه داماد هم از محل گريخته بود.
اين گزارش حاکي است: به دستور مقام قضايي جسد زن جوان براي انجام معاينات و تعيين علت دقيق مرگ به پزشکي قانوني انتقال يافت اما اظهارنظرهاي اوليه پزشکي حاکي از آن است که چند ساعت از مرگ زن جوان گذشته و او شب قبل از کشف جسد به قتل رسيده است. ت
حقيقات کارآگاهان پليس جنايي آگاهي خراسان رضوي با دستورات صريح قاضي ويژه قتل عمد براي رديابي و دستگيري متهم فراري ادامه دارد.
احتمالا الان بايد در افغانستان دنبال داماد فراري بايد گشت !
دوست دارید کشورهای غربی به ایرانیایی که اونجا هستن توهین کنن ؟کمی انسانیت لطفا،
ما برای چند سال سرایداری داشتیم که یک آقای افغانی بود و بسیار بسیار قابل اعتماد و زحمتکش
مهمان سخت عزیز است، ولیکن چو نفس........خفقان آرد اگر آِد و بیرون نرود
متاسفم برای کسایی که بهت مثبت دادن.
امیدوارم تو یه کشور غریب بیفتی و بهت چنین چیزایی بگن.
جووری دفاع می کنین که انگار فامیلتونه!
دخترهای افغانی هم بسیار زیبا رو و هم پرتلاش هستن و خیلی خوب شمارو درک میکنن ولی ایرانیها بخاطر تفاوت فرهنگی با شما دچار مشکل میشن و سریع سرشون بریده میشه پس بهتره بخاطر جلوگیری از یه قتل دیگه هرچه سریعتر قید این ازدواجو بزنی!





