صفحه خبر لوگوبالا تابناک

یک مقام آمریکایی پس از مسلمان شدن برکنار شد

کد خبر: ۳۷۶۶۵۰
| |
8839 بازدید
یک مقام آمریکایی پس از مسلمان شدن برکنار شد.

به گزارش خبرگزاری اهل بیت(ع) - ابنا - کاردار سفارت آمریکا در سودان پس از گرویدن به دین اسلام، به طور ناگهانی از سمت خود برکنار شد. منابع خبری در سودان از جمله روزنامه الکترونیکی "سودان سفاری" در این باره نوشتند: سخنگوی سفارت آمریکا خبر داد "جوزف استافورد"، کاردار سفارت آمریکا در خارطوم به دلایل شخصی از سمت خود استعفا کرد و خواستار کناره‌گیری ازهمه سمت‌های سیاسی شد تا بتواند به زندگی شخصی خود مشغول شود.

به گزارش پایگاه خبری المختصر، این روزنامه سودانی نوشت: این خبر زمانی منتشر می‌شود که در خبرها آمده بود کاردار سفارت آمریکا در سودان به دین اسلام گروید. یک منبع سیاسی در سفارت آمریکا از هرگونه توضیحی درباره اصل خبر خودداری کرد و وزارت امور خارجه آمریکا نیز تاکنون خبر اسلام آوردن جوزف استافورد را نه تایید و نه رد کرده است.

درحال حاضر "کریستوفر هوروان" از دیپلمات‌های آمریکایی اداره امور سفارت را دست گرفته است تا به زودی جایگزین کاردار برکنار شده مشخص شود.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان