صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
هفته بیست‌ویکم سری A

یوونتوس و ناپولی متوقف شدند

کد خبر: ۳۷۳۸۹۸
| |
2451 بازدید
بیست‌ویکمین هفته از رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال ایتالیا با توقف قهرمان و نایب قهرمان فصل گذشته آغاز شد.

به گزارش تسنیم، در ابتدای هفته بیست‌ویکم سری A شب گذشته (شنبه) 2 بازی برگزار شد که در مهم‌ترین آن، یوونتوس مدافع عنوان قهرمانی رقابت‌ها در خانه لاتزیو به تساوی یک بر یک رضایت داد.

در این بازی که جان لوئیجی بوفون، سنگربان و کاپیتان یوونتوس در دقیقه 24 مرتکب خطای پنالتی و از زمین اخراج شد، آنتونیو کاندروا در دقیقه 27 از روی نقطه پنالتی گل لاتزیو را به ثمر رساند اما فرناندو یورنته، مهاجم اسپانیایی یوونتوس با گلزنی در دقیقه 60 نگذاشت بانوی پیر دست خالی پایتخت ایتالیا را ترک کند. یوونتوس با این تساوی 56 امتیازی شد و جایگاه خود در صدر جدول رده‌بندی سری A‌ را تثبیت کرد.

در دیگر بازی شب گذشته، ناپولی در خانه با تساوی یک بر یک برابر میهمان خود کیه‌وو متوقف شد. جنارو ساردو در دقیقه 18 برای کیه‌وو و رائول آلبیول در دقیقه 88 برای ناپولی گلزنی کردند. ناپولی با این تساوی 44 امتیازی شد و در رده سوم جدول باقی ماند.

هفته بیست‌ویکم سری A‌ امروز با 8 دیدار پیگیری می‌شود که در مهم‌ترین بازی‌ها رم از ساعت 15 به وقت تهران میهمان هلاس ورونا است و میلان از ساعت 17:30 به خانه کالیاری می‌رود. اینتر نیز همزمان با همشهری خود میزبان کاتانیا است.

برنامه سایر بازی‌ها را در زیر مشاهده می‌کنید:

لیورنو - ساسولو
پارما - اودینزه
سامپدوریا - بولونیا
تورینو - آتالانتا
فیورنتینا - جنوا

در جدول رده‌بندی سری A یوونتوس با 56 امتیاز، رم با 47 امتیاز و ناپولی با 44 امتیاز به ترتیب رده‌های اول تا سوم را در اختیار دارند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟