صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

تلاش کری برای انصراف کنگره از وضع تحریم‌ها

کد خبر: ۳۵۷۵۹۰
| |
5665 بازدید
|
۱

وزیر خارجه آمریکا امروز در دیدار با شماری از اعضای کنگره، می‌کوشد تا آنها را از وضع تحریم‌های بیشتر علیه ایران منصرف کند.

به گزارش فارس به نقل از شبکه خبری «راشاتودی»، «جن ساکی» سخنگوی وزارت‌خارجه آمریکا از تلاش «جان کری» وزیر خارجه آمریکا برای قانع کردن کنگره در انصراف از وضع تحریم‌های جدید علیه ایران، در شرایطی که گفت‌وگوهای هسته‌ای با این کشور در جریان است، خبر داد.

بر اساس این گزارش، کری امروز با اعضای کمیته مالی کنگره دیدار می‌کند تا آنها را قانع کند وضع تحریم‌های جدیدی علیه ایران را برای مدت زمان معینی به تعویق بیاندازند تا بتوان با ایران به وسیله دیپلماسی به توافق رسید.

ساکی در عین حال تاکید کرد که تحریم‌های موجود علیه ایران مانند قبل باقی خواهند ماند و در صورت امکان پس از توافق هسته‌ای با تهران، به صورت تدریجی کاهش خواهند یافت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۵
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۲
همش فیلم هست
اکثر تحریم ها رو اوباما میتونه لغو کنه
یه جور جو روانی پیش اوردن که کنگره همه کاره هست در حالی که اینطوری نیست
اصلی ترین تحریم ها رو خود همین اوباما مثل تحریم بانک مرکزی اجرایی کرد و خودشم میتونه لغوش کنه
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...