صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کمبود خون در استان تهران

کد خبر: ۳۵۳۵۴۶
| |
4431 بازدید
|
۱

اداره کل انتقال خون استان تهران با اعلام کمبود خون در این استان از مردم ایثارگر در تهران خواست برای جبران کمبود خون با مراجعه به پایگاه‌های اهدای خون، خون اهدا کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمد جباربیگی، مدیر روابط عمومی انتقال خون استان تهران با اعلام این مطلب گفت: با توجه به کاهش آمار اهدای خون و نیاز مبرم بیماران به خون و فرآورده های آن از مردم ایثارگر تهران می‌خواهیم برای تأمین خون مورد نیاز بیماران به افزایش ذخیره خونی به مراکز انتقال خون مراجعه و خون اهدا کنند.

وی افزود: مراجعه کنندگان هنگام مراجعه برای اهدای خون اصل کارت شناسایی (کارت ملی، شناسنامه یا گواهینامه) را همراه داشته باشند.

به اضافه کرد: آدرس و ساعات کاری مراکز خونگیری در استان تهران در پایگاه اینترنتی اداره کل انتقال خون استان تهران به آدرس www.tbtc.ir موجود است همچنین می توان طی تماس با شماره تلفن های ۸۸۹۹۲۵۸۵ و ۸۸۹۹۲۵۸۶ این اطلاعات را کسب کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۴
سازمان انتقال خون کمبود پرسنل دارد !!!! کمبود خون دهنده وجود ندارد بطور مثال انتقال خیابان خیابان پیروزی نبش خیابان اول تا 3 ماه پیش از ساعت 8 صبح تا 8 شب فعال بود ولی اکنون به علت کمبود پرسنل نیمه تعطیل شده است. خون دهنده وجود دارد و خون گیرنده وجود ندارد !!!!!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟