صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دفاع سخنگوی جدید ستاد تنظیم بازار از قیمت مرغ

کد خبر: ۳۴۹۳۹۳
| |
4336 بازدید
فارس: علی‌اکبر پورکاوه در خصوص دستور جلسه فردای ستاد تنظیم بازار گفت: در جلسه فردای ستاد تنظیم بازار در خصوص برنامه‌های ماه محرم و صفر، پیگیری اعتبارات مورد نیاز تنظیم بازار و همچنین تسهیلات مورد نیاز مباشرین ذخیره‌سازی میوه و مرکبات در ایام پایانی سال تصمیم‌گیری می‌شود.
 
* تشکیل کارگروهی برای تنظیم بازار مرغ و تخم مرغ
 
وی در پاسخ به این سؤال که آیا قیمت 6500 تومان برای هر کیلوگرم مرغ گرم در شهر تهران منطقی است ،گفت: کارگروهی متشکل از نماینده وزارت جهاد کشاورزی، سازمان حمایت و اتحادیه مرغداران تشکیل شده است تا قیمت تمام شده مرغ با نهاده با ارز مبادله‌ای محاسبه شده و در جلسه فردای تنظیم بازار اعلام شود.
 
سخنگوی ستاد تنظیم بازار در پاسخ به این سؤال که قیمت تخم‌مرغ هنوز به حالت متعادل بازنگشته است، گفت: این کارگروه در خصوص تخم‌مرغ هم تصمیم‌گیری می‌کند.
 
* قیمت مرغ منطقی است
 
وی افزود: به نظر من قیمت مرغ گرم 6500 تومان در هر کیلوگرم در شهر تهران منطقی است و برای تخم‌مرغ نیز کف حمایت تولیدی در حال حاضر تأمین می‌شود.
 
پورکاوه گفت: هر کیلوگرم تخم‌مرغ در درب مرغداری بین 3700 تا 3800 تومان است که با 10 تا 15 درصد هزینه‌های جانبی باید به دست مصرف‌کننده برسد.
 
* توزیع برنج، مرغ و شکر در ایام محرم و صفر
 
سخنگوی ستاد تنظیم بازار در خصوص سیاست تنظیم بازار در ماه‌های محرم و صفر گفت: طبق سال های گذشته کالاهای اساسی مورد نظر هیئت‌های مذهبی در اختیار استانها قرار می‌گیرد و استانها مختار هستند که این کالاها را در مراکز توزیع و یا به هیئت‌های مذهبی تحویل دهند تا افزایش تقاضا در این ایام کنترل شود.
 
* قیمت روغن از این ارزانتر نمی‌شود
 
وی در واکنش به این سؤال که چه کالاهایی برای ایام ماه محرم و صفر توزیع می‌شود گفت: طبق سال گذشته برنج، مرغ و شکر در برنامه توزیع وجود دارد.
 
وی افزود: قیمت روغن هم در حال حاضر در سراسر کشور به کف رسیده و از این ارزان‌تر نمی‌شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟