صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پیگیری تاسیس "دانشگاه احمدی‌نژاد" در بهارستان

کد خبر: ۳۴۳۶۴۵
| |
2909 بازدید
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: در این مملکت باید هر فرآیندی در زمینه تأسیس و راه‌اندازی مجامع دانشگاهی و مجتمع آموزش عالی با استناد به قانون انجام شود.

جواد هروی نماینده قائنات در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، از پیگیری تاسیس دانشگاه احمدی‌نژاد خبرداد و گفت: این موضوع در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس  مطرح و پیگیری خواهد شد.
وی افزود: در این مملکت باید هر فرآیندی در زمینه تأسیس و راه‌اندازی مجامع دانشگاهی و مجتمع آموزش عالی با استناد به قانون انجام شود.

هروی تأکید کرد: اینکه بخواهیم کارهایی فراقانونی انجام دهیم پذیرفتنی نیست و بر پیکره آموزش ضربه خواهد زد.

این در حالی است عباس صلاحی نماینده آشتیان، تفرش و فراهان پیش از این در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، به تأسیس دانشگاه ایرانیان اشاره کرد و گفت: علاوه بر کمیسیون مربوطه نمایندگان مجلس نیز خواستار رسیدگی به این موضوع هستند.

وی افزود: احتمال اینکه در خصوص ایجاد دانشگاه ایرانیان که متولی آن محمود احمدی‌نژاد است، از یک رانتی از جمله رانت فرهنگی استفاده کرده باشند، وجود دارد.

عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت تأکید کرد: نمایندگان مجلس اصرار دارند به این موضوع رسیدگی شود تا صدمه‌ای به بافت فرهنگی کشور وارد نشود.

صلاحی خاطرنشان کرد: امیدواریم این مسئله به صورت مسالمت‌آمیز حل شود.
 
همچنین؛ پیشتر رضا صابری عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره برخی حواشی مجوز دانشگاه ایرانیان محمود احمدی‌نژاد،به باشگاه خبرنگاران گفته بود: مجوز اخذ تاسیس دانشگاه در ایران دارای فرایند قانونی مشخصی است و باید تاسیس دانشگاه بر اساس این فرایند ادامه یابد.
 
وی افزود: معمولا مجوز تاسیس دانشگاه‌ها را شورای عالی گسترش صادر می‌کند بنابراین نمی‌دانم بر چه اساسی شورای عالی انقلاب فرهنگی مجوز تاسیس دانشگاه ایرانیان را صادر کرده است.
 
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس خاطرنشان کرد: از اینکه آیا مجوز صادر شده به خاطر ریاست احمدی‌نژاد بر شورای عالی انقلاب فرهنگی بوده است یا نه، اطلاعی ندارم  ولی این مصوبه قابلیت بازنگری دارد.

صابری تصریح کرد: اتفاقا شخصا موضوع تاسیس دانشگاه ایرانیان را پیگیری و از شورای گسترش سوال پرسیدم.

وی ادامه داد: پیش از این درخواست تاسیس چنین دانشگاهی وجود داشته و صرفا پیشنهاد اولیه محمود احمدی‌نژاد نیست.

نماینده رامیان و آزادشهر خاطرنشان کرد: از آنجایی که رئیس‌جمهور تغییر کرده و به طبع رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی که رئیس جمهور است نیز تغییر کرده است بنابراین این شورا می‌تواند مجوز تاسیس دانشگاه ایرانیان را بازنگری کند.

صابری تاکید کرد: باید فرایند تاسیس این دانشگاه که منتسب به محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور سابق است در چارچوب قانون باشد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات در پایان تصریح کرد: بنده شخصا موضوع تاسیس دانشگاه ایرانیان را در جلسه آتی این کمیسیون مطرح و پیگیری خواهم کرد.
 
ناگفته نماند چندی قبل یک منبع آگاه در شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در گفتگو با  باشگاه خبرنگاران درباره آخرین وضعیت مجوز دانشگاه ایرانیان محمود احمدی‌نژاد و انتصاب اخیر برخی از معاونان این دانشگاه اظهار داشت: اگر احمدی‌نژاد رئیس دانشگاه باشد می‌تواند معاونان خود را در این دانشگاه معرفی کند، اما با توجه به اینکه انتصاب این معاونان قبل از تایید نهایی شورا عالی انقلاب فرهنگی انجام شده اگر یکی از اعضای شورا در این زمینه استفسار کند، آن زمان مسئله برای بررسی به بخش حقوقی این شورا واگذار خواهد شد.

وی با اشاره به تبصره‌ای که در متن مصوبه دانشگاه ایرانیان احمدی‌نژاد در زمان ریاست وی بر این شورا تصویب شده است، تصریح کرد: این تبصره تایید دانشگاه ایرانیان احمدی‌نژاد را وابسته به تایید وزارت علوم و بهداشت قرار داده است و اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی در اولین جلسه خود در دولت یازدهم  این مسئله را بپذیرد یا نه جای بحث دارد.

این مقام آگاه از برگزاری اولین جلسه‌ شورای انقلاب فرهنگی به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی در اواسط هفته جاری خبر داد و افزود: امکان اینکه مجوز تاسیس این دانشگاه از سوی شورا لغو شود تنها بستگی به نظر و یا اعتراض اعضای شورا خواهد داشت که مسلما پیگیری می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه مدیریت این دانشگاه نیازی به تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی ندارد و تنها باید اعضای هیئت موسس دانشگاه به تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی برسند، گفت: اگر قرار باشد براساس روال موسسات غیرانتفاعی مسیر طی شود باید اساسنامه و ترکیب هیئت موسس این دانشگاه به تایید شورا برسد اما اگر بخواهد خارج از روال این موسسات مسیر را طی کند، نوع قضیه فرق خواهد کرد.

این منبع آگاه اساس مجوز برای تاسیس موسسات غیرانتفاعی را تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی دانست و خاطرنشان کرد: در خصوص دانشگاه ایرانیان احمدی‌نژاد اگر طبق تبصره قرار داده شده در مصوبه اخیر دولت دهم عمل شود، تایید نهایی این دانشگاه به شورای عالی فرهنگی نخواهد آمد، اما در صورت درخواست اعضای شورا دانشگاه احمدی‌نژاد مانند بقیه موسسات غیرانتفاعی روال عادی خود را طی خواهد کرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار