صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

بهترين مربي دروازه‌بانان جهان در رئال مادريد

کد خبر: ۳۳۲۲۷۰
| |
6784 بازدید

رئال مادريد يکي از بهترين مربي دروازه‌بانان جهان را براي فصل آينده به خدمت گرفت.


کارلو آنچلوتي ويليام وچي، يکي از بهترين مربي دروازه‌بانان دنيا را به خدمت گرفت. مربي ايتاليايي 64 ساله به رئال مادريد پيوست تا به کادر فني تيم براي گرفتن مهم‌ترين تصميمات کمک کند.

به گزارش فارس، تصميم براي انتخاب از ميان ايکر کاسياس و ديگو لوپز و داشتن کسي که بتواند در مواقع حياتي به او اعتماد کند، مي‌تواند مشکل‌ترين تصميم براي مربي جديد باشد.

ويليام وچي در پارما و ميلان مربي دروازه‌بان‌ها بود؛ هنگامي که آنچلوتي در آن باشگاه‌ها فعاليت مي‌کرد. وي در پارما با جيان لوئيجي بوفون و در ميلان با ديدا کار کرد تا دو نفر از بهترين دروازه‌بانان جهان را پرورش دهد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟