ایران عضو فعالی از باشگاه هسته‌ای جهان است

کد خبر: ۳۲۶۸۹۲
| |
1849 بازدید
عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس گفت: فرانسه، آمریکا و دیگر کشورهایی که مخالف فعالیت هسته‌ای کشورمان هستند باید واقعیت ایران هسته‌ای را بپذیرند.

به گزارش گروه دریافت خبرخبرگزاری خانه ملت؛ منصور حقیقت‌پور گفت: دولت‌های غربی بیش از این برای تحریم ایران نمی‌توانند کاری انجام دهند، آنها هرگونه تحریم علیه ایران اعمال کرده‌اند اما خواسته‌شان عملی نشده است.

 وی در ادامه با بیان این مطلب که ملت ما چند سال است در زمینه‌های مختلف خصوصا مسئله هسته‌ای با تحریم روبرو هستند، اظهار داشت: کشورهای اروپایی و آمریکایی علی‌رغم میلشان باید این مسئله را بپذیرند که ایران عضو فعالی از باشگاه هسته‌ای جهان است. 

 به گزارش باشگاه خبرنگاران، نماینده اردبیل، سرعین و نمین در مجلس در پایان خاطرنشان کرد: فرانسه، آمریکا و دیگر کشورهایی که با فعالیت هسته‌ای ایران مخالف هستند باید واقعیت ایران هسته‌ای را بپذیرند و  به غیر از این چاره دیگری ندارند.

لازم به ذکر است: سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در مصاحبه‌ای از دولت‌های غربی خواسته به تحریم‌ها علیه ایران پایان دهند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی