صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

احیای تئاتر دینی نیاز به خلاقیت دارد

کد خبر: ۳۱۹۵۴۹
| |
1621 بازدید

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، با بیان اینکه تئاتر از هنرهای قابل تامل و تاثیرگذار است، گفت: احیای تئاتر دینی نیاز به خلاقیت و نوآوری دارد.

سید‌مهدی پورفاطمی، ضمن تاکید بر ضرورت توجه به هنر تئاتر در حوزه فرهنگ و اجتماع، توضیح داد:‌ امروز در سطح جهان تئاتر از جمله هنرهای پراهمیت تلقی می‌شود چرا که از توانایی نفوذ و تاثیر گذاری فراوانی برخوردار است.

نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: اگرچه تئاترهای دینی یا تعزیه‌ها در ایران از دیرباز مورد توجه مردم بوده اند ولی یکی از نقایص اصلی این نوع نمایش‌ها فقدان نوآوری و خلاقیت در آنهاست است.

عضو فراکسیون روحانیون در مجلس نهم، با بیان اینکه خلاقیت و نوآوری در هنر کشور فراموش شده است، ادامه داد: در ادبیات نمایشی غرب، نویسندگان هنگام خلق یک اثر چه رمان و چه نمایش به منظور ایجاد فضایی بکر و جدید دست به خلاقیت می‌زنند ولی این عنصر تا به حال در تئاتر و نمایش‌های دینی کشور در نظر گرفته نشده و دائماً با تکرار مواجه می‌شویم.

وی افزود: متولیان و مسئولان بخش فرهنگی باید با حمایت مادی و معنوی خویش چراغ تئاترها و نمایش‌های مذهبی را روشن نگه دارند و حتی این نوع نمایش‌ها را از سالن‌های بسته نمایش خارج و در اماکن عمومی و خیابان‌ها و پارک‌ها به اجرا بگذارند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، گفت: هنر در دین اسلام جایگاه والایی دارد و هنر اسلامی همواره جذابیت زیادی حتی برای گردشگران خارجی دارد از این رو شایسته نیست تا این نوع هنرها که ریشه در فرهنگ غنی اسلامی دارند، مغفول واقع شوند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟