سرگرد اميري صبح ديروز از دستگيري سارق زورگيري که در محدوده امين آباد از شهروندان زورگيري ميکرد خبر داد و افزود:اين متهم با اقدام اطلاعاتي ماموران شناسايي و دستگير شد.
به گزارش مردم سالاری، سرگرد حسين اميري رييس کلانتري 173 امينآباد صبح ديروز در مصاحبه اختصاصي با پايگاه اطلاع رساني پليس، ضمن اشاره به دستگيري يک زورگير در محدوده ميدان اسدآبادي، به تشريح جزييات پرونده اين متهم پرداخت.
اين مقام انتظامي در تشريح خبر فوق گفت: چندي پيش با شکايت تعدادي از شهروندان در خصوص زورگيريهاي انجام شده از سوي سارقان موتورسوار در محدوده مذکور، اقدامات گسترده ماموران اين کلانتري براي شناسايي و بازداشت متهم يا متهمان آغاز شد.
اميري افزود: پس از کسب صحت موضوع، ماموران اقدامات خود را بيشتر کرده و در بررسيهاي خود موفق شدند محلهايي که امکان سرقت و زورگيري در آنجا ميرفت را تحت نظر قرار دهند و همچنين به بررسي سوابق زورگيران و خلافکاران اين محدوده پرداختند تا در صورت مشاهده افراد مظنون آنها را بازداشت کنند.
وي بيان كرد:تحقيقات ماموران ادامه داشت كه طي آن موفق شدند مخفيگاه فردي به نام مهدي كه معروف به «مهدي فانوس» بود و چندين مرتبه به اتهام سرقت خودرو و موتورسيكلت بازداشت شده است را پيدا کنند.
كلانتر 173امين آباد ادامه داد: ساعاتي پس از زير نظر گرفتن مخفيگاه متهم مشاهده شد او با يك خودروي سواري پرايد قصد رفتن به مخفيگاه را دارد متهم كه متوجه شد ماموران براي بازداشت وي اقدام کرده اند به اميد رهايي از دست قانون سعي کرد كه از محل بگريزد اما با توجه به طرح مهار که از سوي ماموران اين يگان به اجرا درآمده بود، موفق نشده و بازداشت شد.
وي اظهار داشت:در بازجويي از مخفيگاه متهم تعدادي تلفن همراه ،تعدادي كيف پول و يك خودروي پرايد سرقتي كشف شد ، ماموران متهم را به همراه اموال مكشوفه به كلانتري انتقال دادند، متهم در بازجوييهاي انجام شده ضمن اعتراف به سرقت تاكنون به 6فقره زورگيري اعتراف كرده است.
سرگرد حسين اميري در پايان تصريح كرد: ماموران متهم را بعد از تكميل پرونده به پايگاه نهم پليس آگاهي تهران بزرگ انتقال دادند.