نتايج هفته سي ام سري آ
رقابتهاي هفته سي ام سري آ ايتاليا عصر امروز شنبه با برگزاري 8 ديدار آغاز شد که در مهمترين ديدارها تيم هاي يوونتوس، لاتزيو، پارما و پالرمو مقابل حريفان خود به برتري دست يافتند.
کد خبر: ۳۱۰۹۹۳
| | 2736 بازدید
تيم فوتبال يوونتوس صدرنشين رقابتها در حضور بيش از 60 هزار تماشاگر ورزشگاه جوزپه مه آتزا موفق شد با نتيجه 2 بر يک ميزبان خود اينتر را از پيش رو بردارد. در اين بازي ابتدا "فابيو کواليارلا" در دقيقه 3 يوونتوس را پيش انداخت. سپس "رودريگو پالاسيو" در دقيقه 54 نتيجه را به تساوي کشاند اما "الساندرو ماتري" تنها 4 دقيقه بعد گل دوم يوونتوس را وارد دروازه اينتر کرد. در اين بازي استبان کامبياسو در دقيقه 5+90 با کارت قرمز داور از زمين اخراج شد.
به گزارش مهر، در ديگر بازي هاي مهم عصر شنبه لاتزيو در حالي که تا دقيقه 78 يک بر صفر از ميهمان خود عقب بود در پايان موفق شد با نتيجه 2 بر يک از سد کاتانيا بگذرد. در اين بازي "نيکلا لگروتاليه" مدافع کاتيانا در دقيقه 79 به اشتباه دروازه خودي را باز کرد و 2 دقيقه بعد هم "آنتونيو کاندروا" گل دوم لاتزيو را از روي نقطه پنالتي به ثمر رساند. به اين ترتيب يوونتوس با اين پيروزي اختلاف خود با ناپولي رده دومي را که امشب ميهمان تورينو خواهد بود به 12 امتياز رساند.
رم نيز با نتيجه 2 بر صفر مغلوب ميزبان خود پالرمو شد. در اين بازي "يوسيپ ليچيچ" (21) و "فابريتزيو ميکولي" (35) براي پالرمو گلزني کردند. نتايج ديدارهاي عصر شنبه به شرح زير است:
* آتالانتا صفر – سمپدوريا صفر
* کالياري 2 – فيورنتينا يک
* جنوا 2 – سيه نا 2
* اينتر يک – يوونتوس 2
* لاتزيو 2 – کاتانيا يک
* پالرمو 2 – رم صفر
* پارما 3 – پسکارا صفر
* اودينزه صفر – بولونيا صفر
در ادامه رقابتها تا دقايقي ديگر ميلان به مصاف کيه وو مي رود و تورينو نيز ميزبان ناپولي خواهد بود.
جدول رده بندي:
1- يوونتوس 68 امتياز
2- ناپولي 56 امتياز (يک بازي کمتر)
3- ميلان 54 امتياز (يک بازي کمتر)
4- فيورنتينا 51 امتياز
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


