صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بودجه مجلس و شورای نگهبان برای انتخابات‌باید مانند هم باشد

کد خبر: ۳۰۹۱۶۵
| |
1998 بازدید

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس خواستار افزایش بودجه مجلس برای نظارت بر انتخابات شورای شهر و روستا شد و تصریح کرد: باید بودجه مجلس و شورای نگهبان در انتخابات مانند هم باشد.

در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۲۷ اسفند) مجلس شورای اسلامی نادر قاضی پور با استناد به بند ۹ اصل سوم قانون اساسی درخصوص رفع تبعیضات گفت: مبلغ تعیین شده برای مجلس به منظور هزینه های نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، یک چهارم بودجه دولت و نصف بودجه شورای نگهبان است.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی افزود: دولت عمدا لایحه بودجه را به موقع تحویل نداد تا مجلس را درگیر و متشنج کند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس بیان کرد: این کار عمدی دولت است تا مجلس را در مقابل ملت قرار دهد و ظلمی به مجلس که در راس امور است، می شود.

وی گفت: رقم انتخابات مشخص است و دقیقا بودجه شورای نگهبان در این خصوص باید به مجلس نیز داده شود.

علی لاریجانی در پاسخ اخطار وی گفت: انتخابات شوراها وسیع و نظارت بر آن هزینه بر است ولی پیشنهاد مکتوبی که رقم بالاتری را به مجلس اراده دهد، نیامده و همین مبلغ ۲۵ میلیارد تومان بیشترین مقدار است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟