بازدید 36082
با وجود مشکلات تأمین ارز دارو

صد میلیون دلار مردم ایران در جیب راه‌آهن آمریکا!

جامعه چنان به شنیدن اخبار داغ عادت کرده‌ که اعلام خبر خرید صد میلیون دلاری اوراق قرضه راه‌آهن آمریکا توسط یک مؤسسه مالی و اعتباری از پنج ماه پیش تاکنون مورد توجه قرار نگرفته است؛ پرونده‌ای که رئیس بانک مرکزی یک بار دیگر آن را باز کرده است.
کد خبر: ۳۰۵۹۰۸
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۱:۱۲ 02 March 2013

وقتی محمود احمدی‌نژاد در یازدهم مهر ماه در کنفرانس خبری خود به پرسش‌های متعدد درباره وضعیت کشور و به ویژه مسائل اقتصادی پاسخ می‌داد، فضای پرالتهاب بازار ارز، پرسش‌های پرچالش خبرنگاران و مواضع دیگر مقامات و مسئولین و البته پاسخ‌های رئیس‌جمهور، فضایی را پدید آورد که یکی از نکات مهم در آخر کنفرانس خبری چندان مورد توجه رسانه‌ها قرار نگرفت.

رییس‌جمهور در بخشی از نشست خبری با پرسش خبرنگار روزنامه قدس درباره تمهیدات اندیشیده شده در دولت برای حل مشکل نوسانات ارز روبه‌رو شد و با بیان اینکه «همه باید کمک و مراعات کنند که تقاضایی بی‌جهت کنار برود»، افزود: اینکه کسی ده میلیون دلار می‌خواسته تا کاغذ وارد کند و اکنون این به صد میلیون دلار رسیده، یک تقاضای اضافی است. البته در این میان، برخی کارهای خوبی نکرده‌اند. یک مؤسسه مالی ـ اعتباری سال گذشته از بانک مرکزی پول گرفته و با آن اوراق قرضه راه‌آهن آمریکا را خریداری کرده است؛ البته بانک مرکزی با آن برخورد کرده ولی این کار نادرستی است و باید احساس تعهد ملی وجود داشته باشد. اخلال در اقتصاد همین است.

دقیقا پنج ماه پس از آن تاریخ، جمعه یازدهم اسفند ماه، سخنان رئیس کل بانک مرکزی منتشر شده ‌که در گفت‌وگو با ایرنا با اشاره به خرید صد میلیون اوراق قرضه راه آهن آمریکا توسط یک مؤسسه مالی و اعتباری گفته است: چنین مؤسسه‌ای نباید در کشور فعالیت داشته باشد.

در شرایطی که اقتصاد کشور به دلیل مشکلات موجود بر سر راه فروش نفت و انتقال درآمد حاصله به داخل کشور با مشکلات بسیاری روبه‌رو شده ‌و افزایش نرخ ارز، فشار زیادی ‌به زندگی مردم تحمیل کرده و بخش زیادی از بودجه عمرانی کشور محقق نشده است و بسیاری از پروژه‌های داخلی با مشکل تأمین اعتبار مواجه هستند، پیدا شدن مؤسسه‌ای که چنین کاری کرده، غیر قابل توضیح است.

در این باره باید گفت که تاکنون درباره برخورد مورد اشاره رئیس‌جمهور با این تخلف بزرگ اطلاع‌رسانی نشده، در حالی ‌که بنا بر آخرین قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز که مورد بررسی مجلس شورای اسلامی قرار گرفته است، ورود، خروجی، خرید، فروش و حواله ارز بدون رعایت ضوابط تعیینی از سوی دولت و بدون مجوزهای لازم از بانک مرکزی قاچاق ارز به شمار می‌رود. به سخن دیگر، بانک مرکزی به جای این که تنها به صورت زبانی گله‌گذاری ‌و یا اینکه در مورد اقدامات خود سکوت کند، لازم است به افکار عمومی در مورد چگونگی وقوع آن پاسخ دهد.

هر چند دولت خود در این مسأله در حال ایفای نقش شاکی است، ‌باید به افکار عمومی پاسخ داده شود که در پنج ماه اخیر چه شده که بدون اعلام خبری از پیگیری مسأله، رئیس بانک مرکزی بار دیگر فقط ‌گله و شکایت کرده است؟!
کدام مؤسسه ‌چنین کاری کرده ‌است؟ منبع تأمین ارز مورد اشاره کجا بوده ‌و در فضای بسیار سختگیرانه تحریم‌ها، این میزان کلان ارز به چه روشی صرف خرید اوراق قرضه راه‌آهن آمریکا شده است؟

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۳۵
انتشار یافته: ۱۵
ازما نشنیده بگیرید.اسم موسسه :
ا.ا
یک اختلاس بزرگ دیگر
با افرادی به نام الف . ب . پ . ت
ای کاش اسم اون موسسه مالی اعتباری را می گفتید تا معلوم می شد چرا؟؟
علاج واقعه رو قبل از وقوع باید کرد اقای رئیس!!!
حداقل خیرخواهی برای مردم گفتن نام موسسه خائن است-هردم ازاین باغ بری میرسد"تازه تر ازتازه تری میرسد
لابد سود دهی خوبی دارد ضمنا مگه 100 میلیون دلار در اقتصاد آمریکا عددی است مطمئن باشید ککشان هم نمی گزد.
خرید سهام در کشورهایی که دارای حداقل نوسان اقتصادی هستند از نظر اقتصادی امری مثبت و سودآور است. بخصوص اگر این کار در دوره ای اتفاق بیفتد که سهام مورد نظر دچار افت موقتی شده است.
یکی صد ملیون دلار اوراق میخره ولی دارو در ایران پیدا نمیشه- انصاف نیست
شوخی میکنی؟ حالا ما هیچی اما امریکایی ها که این همه مواظب ورود پول ایران به کشور شون هستند؟ مگه ممکنه؟
توی این بحران اقتصادی ما نباید به کشور دوست آمریکا کمک کنیم؟
درشرایطی که غرب مردم ایران را تحریم کرده است اینجور اطلاعات هم باید بطور شفاف خبر رسانی شود ونام این موسسه هم عنوان شود تا مردم غیرتمند ایران هم چنین موسسه ای را تحریم کند وهیچگونه دادوستدی بااینجور موسسه های خیانت کار به مردم ایران راننماید ولی متاسفانه خبرهای ما هم همیشه ابتر است وهیچ نامی از موسسه نبرده شده است پس مقصر ما خودمان هستیم نه غربیها
معنی اینکه بانکها و صندوقها زیر نظر بانک مرکزی باشند همین است که صندوقهای قرض الحسنه قدیمی با 3 درصد کارمزد جمع شوند تا این موسسه ها شکل بگیرند و بداد اقتصاد آمریکا برسند .
من مبتلا به بیماری سرطان هستم
پول هر آمپول رسیده به 4 ملیون تومن که چهار بار باید تو ماه به مدت 6 ماه تزریق بشه
یه جورایی با این وضع قیمت دارویی آرزوی مرگ میکنم هر روز
یک سوال مهم جا افتاده است. این صد میلیون دلار به چه نرخی از بانک مرکزی گرفته شده و بانک مرکزی با چه مجوزی این ارز را در اختیار این موسسه قرار داد است؟ در حالیکه طبق مقررات محل مصرف ارز باید از قبل مشخص باشد.
موسسه مالی و اعتباری و بانکها حسابرس دارند که باید سرمایه گذاری بانک را که باید مطابق با بخشنامه بانک مرکزی باشد را کنترل نماید و موارد تخلف را به بانک مرکزی گزارش دهد. جواب این سوال مهم در گزارشات به بانک مرکزی وجود دارد دنبال چه میگردید؟؟؟؟؟؟
موسسه مالی و
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر