بازداشت زورگيری كه از افغانی‌ها سرقت می‌كرد

کد خبر: ۳۰۱۹۵۶
| |
3901 بازدید
|
۱
سركلانتر دوم پليس پيشگيري پايتخت از دستگيري يك سارق زورگير در محدوده طرشت خبر داد و گفت: اين سارق با تهديد چاقو سعي در سرقت و زورگيري از دو كارگر افغاني را داشت كه با حضور به موقع پليس بازداشت شد.

به گزارش تهران امروز، سرهنگ رضا جوانمرد گفت: ماموران گشت انتظامي‌كلانتري 118 ستارخان، هنگام گشتزني در محدوده طرشت بودند كه متوجه درگيري ميان سه مرد در يكي از بوستان‌هاي اين محدوده شده و با توجه به اينكه چندين مرتبه در اين محدوده خبر زورگيري و سرقت گزارش شده بود، براي بررسي موضوع به سمت آنها رفتند.

وي افزود: در همين زمان يكي از طرفين درگيري به سمت ماموران آمده و درحالي كه اشك از چشمانش سرازير بود با لهجه‌اي افغاني اعلام كرد كه فردي در حال زورگيري و سرقت از آنهاست و با پاشيدن اسپري اشك آور و حمله با چاقو، آنها را مورد ضرب و جرح قرار داده است.

سرهنگ جوانمرد، بيان داشت: بلافاصله ماموران اين فرد را كه در حال درگيري با ديگر كارگر افغاني بود، بازداشت و به همراه هر دو نفر ديگر به كلانتري 118 ستارخان منتقل كردند اما در بازجويي‌هاي انجام شده فرد مذكور منكر جرم خود شده و اعلام كرد كه قصد داشته از تلفن همراه يكي از اين دو نفر استفاده كرده و سپس به آنها باز پس دهد كه اين دو كارگر به وي بي‌احترامي‌كرده و او را كتك زده‌اند.

سرهنگ جوانمرد، عنوان داشت: با توجه به گفته‌هاي شاكيان، از متهم بازرسي بدني صورت گرفت كه در نتيجه يك قبضه چاقوي سلاخي، يك گاز اسپري اشك آور و مقاديري موادمخدر بسته‌بندي شده كشف شد كه با توجه به اين كشفيات متهم تحت بازجويي مجدد قرار گرفت و در نتيجه به جرم خود، مبني بر سرقت و زورگيري از اين دو كارگر افغاني اعتراف كرد.

گفتني است، متهم پس از اعتراف به جرم خود، براي تحقيقات بيشتر با شكايت كارگران افغاني به دادسرا تحويل داده شد و موتورسيكلت وي كه در همان محل توقيف شده بود، به پاركينگ منتقل شد.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۱
Farhad
|
Sweden
|
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۱/۱۱/۲۳
حالا ببینیم این زورگیر هم مثل ان دو تا زورگیرهای دیگر حکم اعدامش فوری اجرا میشه یا نه ؟
وب گردی