صفحه خبر لوگوبالا تابناک

قیمت جهانی نفت افزایش یافت

کد خبر: ۲۹۴۱۷۹
| |
2903 بازدید
در حالی که نمایندگان جمهوری خواه کنگره آمریکا برای انجام مذاکره با اوباما آماده می‌شوند قیمت نفت در بازار نیویورک با افزایش روبرو شده است.
 
به گزارش فارس به نقل از بلومبرگ بن بست مالی همچنان رشد و رونق اقتصادی بزرگترین اقتصاد جهان را تهدید می کند و جمهوری خواهان کنگره و باراک اوباما قصد دارند امروز بار دیگر در کاخ سفید دیدار و گفت‌وگو کنند.

بر اساس این گزارش قیمت نفت امروز با رشد 0.7 درصدی روبرو شد تا قیمت آن در هفته جاری با رشد 3 درصدی مواجه شده باشد. بر این اساس در صورتی که دو حزب سیاسی آمریکا نتوانند این بحران را حل و فصل کنند هزینه ای بالغ بر 600 میلیارد دلار بر اقتصاد این کشور تحمیل خواهد شد و اقتصاد آمریکا بار دیگر با رکود روبرو می شود.

قیمت نفت تحت تاثیر کاهش ذخایر نفتی آمریکا در هفته گذشته نیز قرار داشته است. قیمت هر بشکه نفت سبک آمریکا در بازار نیویورک برای تحویل در ماه فوریه با 62 سنت افزایش به بیش از 91.49 دلار رسیده است. قیمت نفت آمریکا روز گذشته با 11 سنت کاهش به کمتر از 90.87 دلار رسیده بود.

در بازار لندن نیز قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال با 50 سنت افزایش به بیش از 111.30 دلار رسیده است. قیمت نفت برنت نیز روز گذشته با 27 سنت کاهش به کمتر از 110.80 دلار رسیده بود. قیمت هر بشکه نفت سبک آمریکا از ابتدای امسال تا کنون 7.6 درصد کاهش داشته است که این بدترین عملکرد قیمت نفت از سال 2008 به شمار می رود.

قیمت نفت برنت دریای شمال نیز از ابتدای امسال تا کنون با رشد 3.6 درصدی مواجه شده ست. موسسه تحقیقاتی آمریکن پترولیوم پیش بینی کرد میزان ذخایر نفتی آمریکا در هفته گذشته با کاهش 1.17 میلیون بشکه‌ای روبرو شده و به کمتر از 370.5 میلیون بشکه رسیده است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا