صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
طی حکمی از سوی طالقانی؛

داریوش ارجمند سخنگوی فدراسیون شد!

کد خبر: ۲۹۰۷۱۳
| |
5186 بازدید

داریوش ارجمند بازیگر نام آشنای سینما و تئاتر کشورمان صبح امروز طی حکمی از سوی محمدرضا طالقانی به عنوان سخنگوی فدراسیون پهلوانی و زورخانه ای منصوب شد.

به گزارش خبرنگار مهر، این حکم در حالی از سوی محمدرضا طالقانی سرپرست فدراسیون پهلوانی و زورخانه ای صادر شد که وی صبح امروز رسما کار خود را این فدراسیون آغاز کرد. طالقانی همزمان با حضورش در محل فدراسیون، محمد خوش جان را نیز به عنوان نائب رئیس این فدراسیون منصوب کرد.

سرپرست جدید فدراسیون پهلوانی و زورخانه ای در حاشیه این مراسم خطاب به حاضران گفت: من برای کار و خدمت به فدراسیون پهلوانی آمده ام و در وهله اول به دنبال آن هستم تا ساختمان این فدراسیون را به محل دیگری که در شان این ورزش است انتقال دهم. البته در این خصوص نیاز به مساعدت های وزارت ورزش و جوانان است که من نیز با جدیت پیگیر کسب این مجوز هستم.

وزیر ورزش و جوانان به تازگی طی حکمی محمد رضا طالقانی را به عنوان سرپرست فدراسیون پهلوانی و زورخانه ای منصوب کرد. قبل از این صفارزاده رئیس این فدراسیون بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟