صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آتش‌بس، ذلت و خفت اسرائيل و عزت فلسطين بود

مردم فلسطین خیلی زود آتش‌بس را نپذیرفتند و برای آن شرط گذاشتند؛ همه اینها به نوعی ذلت و خفت اسرائیل به شمار می‌آ‌ید که از سوی دیگر، عزت و استقامت مردم فلسطین را در منطقه غره یادآوری می‌کند.
کد خبر: ۲۸۸۰۵۷
| |
3389 بازدید

نماينده گرگان گفت: پس از آن دو شكست فضاحت بار، اين بدترين شكستي بود كه صهيونيست‌ها متحمل شدند. با اين پيروزي دست آنها براي همه رو گشت و شعارهاي توخالي و پوشالي‌ شان بر همگان معلوم و بار ديگر به رخ جهانيان كشيده شد.

به گزارش «تابناک»، حجت‌الاسلام سید علی طاهری، نماینده گرگان و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی درباره آتش‌بس در غزه پیروزی مقاومت و فلسطینیان بر اسراییل گفت: پس از جنگ ۳۳ روزه و ۲۲ روزه، در حقیقت این سنگین‌ترین شکست برای رژیم غاصب صهیونیستی و رژیم کودک‌کش اسرائیل است. آن‌ها ادعای فراوانی داشتند که گوش فلک را کر کرده بود، مبنی بر این‌ که ما ارتش چهارم دنیا و شکست‌ناپذیریم، گنبد نفوذناپذیر داریم و این مسائل، با حمله فلسطینی‌ها فرو ریختند.

وی افزود: همه ادعا‌هایشان شکست خورد. پس از آن دو شکست فضاحت بار، این بد‌ترین شکستی بود که صهیونیست‌ها متحمل شدند. با این پیروزی، دست آن‌ها برای همه رو گشت و شعارهای توخالی و پوشالی‌شان بر همگان معلوم و بار دیگر به رخ جهانیان کشیده شد.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی درباره نقش ایران در این پیروزی گفت: سران مقاومت اعلام کردند که جمهوری اسلامی، بیشترین نقش را در حمایت از مردم فلسطین داشته است. حمایت‌های عملی کشور ما از مردم مظلوم فلسطین، باعث شد آن‌ها بتوانند برابر اشغالگران جلاد و حیوان‌های انسان‌نما ایستادگی کنند. دیگر کشورهای همسایه نیز یکسری شعارهای نمادگونه سر داده بودند، ولی هیچ کدام دست به کار نشدند.

وی ادامه داد: تنها ایران بود که جدا پشت مردم فلسطین ایستاد. این پیروزی در حقیقت هم پیروزی مردم فلسطین است، هم پیروزی همه کسانی که در راه حق تلاش می‌کنند و این شکست فضاحت باری برای اسرائیل و همه حامیانش در سرتاسر دنیا بود.

طاهری درباره سوءاستفاده اسراییل از آتش بس و ایجاد فرصت برای برنامه‌ریزی حمله‌ای دوباره‌، اما دقیق‌تر گفت: درخواست آتش‌بس از سوی مردم فلسطین اعلام نشد و خود اسرائیلی‌ها وقتی متوجه شکستشان شدند، درخواست آتش‌بس کردند و همین نکته مهمی به شمار می‌آید. نکته دیگر آن که مردم فلسطین خیلی زود آتش‌بس را نپذیرفتند و برای آن شرط گذاشتند. همه این‌ها به نوعی ذلت و خفت اسرائیل به شمار می‌آید و از سوی دیگر، عزت و استقامت مردم فلسطین را در منطقه غره یادآوری می‌کند.
 
وی افزود: مردم غزه با این‌ که از سوی رژیم صهیونیستی بمباران می‌شدند و در معرض این مشکلات قرار می‌گرفتند، باز هم به آسانی آتش‌بس را نپذیرفتند. اسرائیل هم بدون چون و چرا شرط را پذیرفت. شکست‌های اخیر اسرائیل، نشان از این دارد که آن‌ها دیگر توان مقاومت ندارند و نمی‌توانند به کشورهای دیگر حمله کنند. چون این رژیم غاصب اعتقادی به عدل و شهادت و مسائلی از این دست ندارد؛ بنابراین، به ‌دلیل مسائل معنوی نیست که آتش‌بس اعلام کرده‌اند. آنها تنها از روی ضعفشان است که اعلام آتش‌بس و عقب‌نشینی کردند. این یک پیروزی بزرگ برای مردم فلسطین بود که نباید آن‌ را نادیده گرفت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار