بازدید 85752

با فتوشاپ هم می‌توان پهپاد ساخت!

پس از سیل مخترعانی که مسأله کاهش مصرف سوخت را سامان دادند و بعد‌ها در هر جایی دل هر ذره را شکافتند، این بار آنها با استفاده از فتوشاپ، نخستین پهپاد عمود پرواز جهان را به آسمان بردند.
کد خبر: ۲۸۷۷۵۹
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۱ - ۱۰:۱۶ 29 November 2012

به تناسب توجه مردم ایران به یک موضوع خاص، بناگاه آن موضوع به موضوعی برای اختراع تبدیل می‌شود. وقتی تب کاهش مصرف سوخت وارد زندگی همه مردم شد، در هر شهر ایران، یک نفر کپسول گازی را به موتورسیکلت بست و فکر کرد اختراعی بزرگ انجام داده است. کمی بعد مخترعین و مکتشفین سراغ انرژی هسته‌ای رفتند و اختراعات تا کجا که پیش نرفت.

تقریبا یک سال پیش، آمریکایی‌های مستقر در افغانستان، متوجه نبودند که همسایه غربی افغانستان چندان شبیه همسایه جنوبی آن نیست و نباید حریم هوایی آن را شکست. این شد که پهپادشان در ایران اسیر شد و مخترعین ایرانی با کلمه‌ای جدید آشنا شدند؛ پهپاد و البته بسیاری بناگاه پهپادساز شدند و اختراع انواع پهپاد‌ها در همه جا گسترده شد و هر کسی برای خود محصولی بیرون داد.

در حالی که مهندسین و دانشمندان گمنام و دلسوز سال‌ها برای چنین کارهایی زحمت کشیده‌ و عرق ریخته‌ و شب‌ها بیداری کشیده‌اند، تولید و ساخت پهپاد به سرعت پیش رفت و محصولات فراوانی به بازار فروش(!) افتخار پهپادسازی ارائه شد. کار به سرعت پیش رفت و تقریبا سه هفته پیش به تولید نخستین (!) پهپاد عمودپرواز جهان رسید. پخش چنین خبری هم لابد باید رگ غیرت وطنی همگان را متورم سازد و اگر کسی انکار کند، شاید مخالف پیشرفت کشور هم نشان داده شود

اما در این میان، اسرائیلی‌ها که به قاعده ترس جن از بسم‌الله، از ایرانی‌ها می‌ترسند، لابد پیگیر خبر شده‌اند و با کمی تحقیق و از یک وبلاگ دریافته‌اند، این یکی ادعا را نباید جدی بگیرند، زیرا آن چه نخستین پهپاد عمود پرواز جهان نامیده شده، در واقع تصویر فتوشاپ پروژه‌ای دانشجویی در دانشگاهی ژاپنی است.

تصور بالا نمونه‌ای از انتشار خبر ساخت نخستین پهپاد عمودپرواز در ایران، در رسانه‌های خارجی، نماد ادعاهای بی‌پایه شده است.


تصویری که در درون کشور به عنوان پرواز نخستین پهپاد عمودپرواز منتشر شده است.


تصویر اصلی در وب‌سایت دانشگاه ژاپنی از کار چند دانشجوی ژاپنی

در واقع پرنده‌هایی از این دست سالیان درازی است که در اندازه‌ها و با اهداف گوناگون در جهان ساخته می‌شود و حتی می‌توانید نمونه‌هایی از آن را برای فرزندانتان از فروشگاه اینترنتی ebay خریداری کنید.

کمی که بیشتر تحقیق کنید، درخواهید یافت که پیش از این، مخترعین وطنی نخستین پهپاد عمودپرواز جهان، اختراعات فراوانی کرده‌اند؛ از تولید پهپادهای قدرتمند دیگر گرفته تا نخستین تبلت بومی کشور که صحیفه سجادیه، مفاتیح، نهج‌البلاغه، دیوان اشعار شاعران نامی ایران و… از قابلیت‌های مهم آن است و در بازار قابلیت رقابت با گالکسی را دارد و تا فن‌آوری‌های بسیار پیشرفته امنیت سایبری.

تابناک همراه با دیگر رسانه‌ها اگر در انتشار چنین اخباری شریک شده، خالصانه عذر می‌خواهد، ولی جدای از رسانه‌ها که پای دانش و فن‌آوری در آن‌ها می‌لنگد، مقامات و نهادهای دولتی که مثلا در نمایشگاه ایپاس، چنین دروغ‌هایی به خورد آن‌ها داده می‌شود، نباید فکری به حال خود بکنند؟ یا دانشگاه‌ها و مراجع علمی کشور نباید فکری به حال حرمت و احترام محققین واقعی کنند؟ اگر درمان و دارو بدون تأیید مراکز علمی کشور ناممکن و غیر قانونی است، چه کسی باید به ادعاهای اختراعی رسیدگی کند؟ چرا رسانه‌ها و مقامات ایرانی، نباید مشاور دانش و فن‌آوری داشته باشند؟

جای خوشحالی شاید این باشد که تفاوت میان پیشرفت‌های واقعی، نتیجه کار امثال شهید تهرانی مقدم ـ که تا روز شهادتش گمنام بود ـ و این اختراعات یک‌شبه را قشر دانشگاهی کشور به خوبی می‌فهمد.
تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳۷۱
انتشار یافته: ۷۸
درود بر شرفت تابناك حرف حق جواب ندارد اين دروغ بزرگترين ضربه به پيشرفت و فن اوري صنعتي و تسليحاتي كشور در سطح بيبن الملل است
پاسخ ها
فوزول محله
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۹
از اين دست دروغ‌ها زياد داريم، مثل ماجراي انرژي هسته‌اي و آشپزخانه، يا ماجراي اتاق امن زلزله، يا ...

تابناك، نامردي منتشر نكني
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۹
چرا پیشرفتهای دانشمندان جوان هسته ای کشورُ در صنعت هوا و فضا پایمال میکنید .این پیشرفتها در راستای تولید علم در کشور هست.که عوامل بیگانه از جمله تابناک اونها رو در نظر نمیگیرن.شما هم کلام با صهیونیستهای جهانخوار هستید.
سعید
| Iran, Islamic Republic of |
۰۰:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۰
یادمه چند سال پیش خبر شبانگاهی شبکه 3 سیما خبری را پخش کرد با عنوان اینکه جوان مخترع کشورمان از امواج رادیویی برق گرفته. و بعد یه بابایی رو نشون داد که یه سیم برق از تو رادیو ترانزیستوری کشیده و به لامپ وصل کرده بود! مردیم از خنده!
ساده لوح
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۱
مهم ما ایم که هر چه بگین باور کردیم!!
این بیماری را مسئولان با تقدیر از اغراق برخی خیال پردازان سودجو به وجود آوردند. این بیماری در عرصه علمی به خصوص حوزه مقاله نویسی گسترش بیشتری پیدا نموده است. در حال حاضر بسیاری از محققین ایرانی با دستکاری مقالات خارجی برای خود مقاله تهیه می نمایند و وزارت علوم هم که بدنبال تهیه آمار است به آنها پاداش می دهد.
متاسفانه در این میون فقط رسانه ها و خبر گزاریها مقصر نیستند . بلکه ما از این پس شاهد بروز یک شالاتانیسم علمی از سوی محافل علمی خواهیم بود .
مطمین باشید که این معضل یکی از بزرگترین آفات پیشرفت علمی کشور است .
رسانه ها هم شریک این موضوع هستند و در حال بادکنکی که با سوزنی خواهد ترکید ....
حالا هی بادش کنیددد د د د د
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۹
مرحبا... دنبال همین واژه بودم... شارلاتانیزم علمی... دکتر الدوله ها....
بنده از دانشجویان دانشگاه شریف هستم
دوست خود بنده عنوان اول جهانی را در اختراع پهپاد عمود پرواز در سال 2006 جرجیا آمریکا به دست آورد. ایشان از همین تکنیکی که در شکل نشان داده شده استفاده نموده بود. البته با این تفاوت که برای اولین بار این کار را در دنیا انجام داد!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۹
خالی نبند
نویسنده
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۹
این بی ادبیست که خالی بندی رو بنده نسبت دادین... مدارک موجود است... آقای علیرضا رجب نژاد ... برید یه جستجوی کوچیک انجام بدید تا پیدا کنید
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۰:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۹
من هم خیلی اختراعات دیدم که ثبت شده بعد پیگیر شدیم دیدیم 20 سال پیش تو امریکا پتنت بوده
شما یعنی فکر میکنی قبل از 2006 کسی به فکر این چیزها نبود
میدونی چند سال هست که هلکوپتر های راش لس دارند به صورت صنعتی تولید میشند
این تکنیک ها تقریبا همه وام گرفته از اون هستند پس خواهشمندم ادعای هشت سال پیش رو برای این قضیه مطرح نکنید
منکر نیستم که دانشجویان تلاش دارند اما خودمون رو گول میزنیم اگه بگیم داریم اختراح میکنیم اونم تو زمینه ادوات نظامی
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۰:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۹
متأسفانه و مؤدبانه باید بگویم که قطعاً و صد در صد خالی بندی می فرمایید. من نمی دانم آقای رجب نژاد چی "اختراع" کرد ولی چندین دهه است که پهپاد های عمودپرواز ساخته شده اند و انواع و اندازه های متفاوت آنها وجود دارد. ولی از طرف دیگر... کنتور که ندارد...
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۲:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۹
من زدم آمارشو در آوردم
راست می گه بنده خدا
ناشناس
| Hungary |
۰۲:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۰
عزیز من ان قسمتش که گفتی برای اولین بار در دنیا اگر خالی بندی نباشه از بی اطلاعی هست من سالها پیش یک گروه از دانشجویان هندی را در یک کنفرانس بین المللی دیدم که همچین عمود پروازی ساخته بودند تازه انها هم افتخار اینرا داشتند که با توجه به دانشجو بودن و کم بضاعتی اینرا ساختند وگرنه این چهار پره ها را که میشود از یک شرکت کانادایی خرید کماکان که در اعتراضات مسکو از انها برای فیلم برداری از اعتراضات خبرنگاران استفاده کردند از تلویزیون هم نشان دادند
زیر همون خبر توی سایت های مختلف دقیقا همین موارد رو من اشاره کردم. حتی لینک هایی رو قرار دادم. یکجا اجازه انتشار محدود داده شد و کلی هم منفی خورد و همه فهش دادن !!! هم مردم ما هم رسانه ها هم مدیران و هم ... عادت کردیم به همچین مواردی !! اداعای الکی ! توخالی و بدون تحقیق و ...
به نظر من این جور ادمها که ادعا مخترع و محقق دروغین میکنن باید تحت پیگرد قانون قرار بگیرن .به حیثیت و غرور ایرانی لطمه میزنن.
دروغگویی خیلی بده چرا آبروی ما ایرانیا رو میبرید با این کار ها چرا از روی عمود پرواز ژاپنی ها فتوشاپ می کنید بخدا من خودم بارها توی نمایشگاه اختراع نخبگان عمود پرواز های عجیب و غریبی دیده ام خوب همونا رو چرا حمایت نمیکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
ولي من خودم در تلويزيون فيلم پرواز اين عمود پرواز را ديدم
در ضمن كلي هم امكانات ديگر داشت كه براي اولين بار در اين سيستم آزمايش شده بود
همچنين اين پهباد رادار گريز بوده و از انرژي خورشيدي .اتصال با جي پي اس نجات با چتر . سازه فوق سبك و تصوير برداري لحظه اي است
ضمناً اين پهباد هنوز به توليد نهايي نرسيده و در مراحل اوليه به سر مي بره.
براي جذب مخاطب هر مطلبي را درج نكن
حتي اگر اين مطلب دروغ بود بايد از امريكايي هاي ياد ميگرفتي كه دهها سال است سفر دروغين به ماه را بوغ پيشرفت خود كرده اند
شما از ما بهتر ميداني كه دنيا دنياي تبليغات است
امروز اگر قوي نيستي ولي رسانه اي قوي داشته باشي يك قدرت محسوب مي شوي نمونه اش قطر كه يكي از اركان قدرتش در خاور ميانه شبكه الجزيره اش هست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۹
احیانا فیلمی که دیدی این نبود؟
http://mec2.tm.chiba-u.jp/~nonami/english/research/uav/mov/qtw_waypoint.wmv
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۰:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۹
دروغ بودن سفر به ماه را روسها علم كردند و چپي هاي دنيا هم تا امروز آن را تكرار مي كنند. طي شش سفر 12 فضانورد آمريكايي به ماه رفتند و برگشتند شما هنوز بشين بگو دروغه! البته از يك آبدارچي سياسي بهتر ازاين انتظار نمي ره!!!
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۳:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۹
کاری به بقیه حرفات ندارم ولی این قضیه سفر ماه دیگه خیلی خز شده! بنده خدا اولا امریکا نه یک با بلکه 5 بار (آپولو 11،12،14،15،16،17) انسان روی ماه پیاده کرد و در آینده هم (برنامه اوریون) دوباره ماه سفر خواهد کرد دوما اگه دروغ بود اون زمان شوروی خیلی راحت میفهمید و امریکا رو رسوا میکرد و اتفاقا بعد از فروپاشی شوروی مدارکی به دست آمد که نشون میداد که سرویس جاسوسی شوروی در به در دنبال پیدا کردن یه گاف در برنامه اپولو بوده ولی به جایی نرسیده!.پیشرفت تکنولوژی امریکا هم احتیاجی به بوق نداره و همه دنیا میدونن که از قرن 20 تا الان تقریبا 50% پیشرفت های تکنولوژیکی مستقیم و غیر مستقیم حاصل تحقیقات و پروژه های امریکایی بوده.به جای تعصب بی جا واقعیات رو قبول کنید.
ناشناس
| Canada |
۲۰:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۰
از قسمت انرِژی خورشیدیش میشه به ارزش سایر قسمت های حرف های شما هم پی برد. یا شما نمیدونی انرژی خورشیدی چیه یا پهباد.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۸:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۱
یک سری ابراداتی به سفر به ماه توسط دو منقد در آمریکا مطرح شد که بعد هم توسط ناسا مورد بررسی قرار گرفت و دلایل کاملا علمی که ناسا آورد مشخص کرد که فقط یه سو تفاهم بوده و اون دو منتقد هم قانع شدند که اشتباه می کردن . ولی متاسفانه این اخبار به طور ناقص در سایتهای ایرانی پیچید و مثل همیشه هموطنان زود باور ذوق زده شدند که دست آمریکا رو رو کردن !!!
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۱
متاسفانه بايد بگم كه اين سفر به ماه حقيقتا دروغ بوده و كساني كه ميگن امريكا 5 !!!! بار رو كره ماه رفته رو چه حسابي اين حرف سخيف رو ميزنن!!! دوستان هنوز كه هنوزه ارميكا نميتونه اون كاوشگرهايي رو كه به عنوان مثال به مريخ ميفرسته برگردونه زمين!!!! ميدونين چرا چون شما بايد يه تجهيزاتي شبيه به روي زمين داشته باشيد كه بتونيد سفينه ارسالي رو از ميدان گرانش اون سياره ها كنه!!! پس خواهشا اين قدر بي دليل و بدون تفكر صحبت نكنه!!
ممنون تابناک که به ضعف فنی همکاران خودت هم اعتراف میکنی اگر همه ما همین رویه را داشته باشیم ایران گلستان میشود .
با سلام
اگر در کشور تولید علم میشود جای خوشحالی و تشویق جدی دارد و اگر دروغی را راست جلوه دهیم این ضربه ایست به کل کشور . در هر صورت یک هواپیما یا هر محصول یک شبه ساخته نشده است در این را زره زره هر محصولی به توسط صدها تیم تکمیل میشود . تولید بهپاد هم به هم این صورت است . اگر کسی توانست به پرواز ایده آل در بیاورد کسی دیگر یا تیم های دیگر کنترل . فرستنده . دوربین . سوخت رسانی . نرم افزار . ارتفاع ....... به تکمیل و پیشرفت مداوم خواهند رساند .
نقل قول از خبرگزاری مهر : جالب اینه که هنوز توی سایت قرار داره : تست پروازی این پرنده هدایت پذیر از دور فوق پیشرفته در روز عید غدیر خم در حضور مسئولان ارشد صنایع هوا فضا و سازمان پدافند غیرعامل با موفقیت انجام شد و قرار است نمونه نهایی آن در آذرماه طی مراسمی رونمایی شود.
http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1737102
اولین پروژه هواپیمای عمود پرواز سال ها قبل توسط ارتش امریکا ساخته شده می توانید در سایت های صنایع دفاعی ببینید

ولی دقت بکنید هیچ کدام دلیل بر زیر سوال بردن کل صنایع دفاعی کشورمان نمی شود

من واقعا از این تفکر که به یکباره همه چیز رو زیر سوال ببریم نگرانم! بیایید منطقی موضوع رو بررسی کنیم

مثلا به این سوال مهم پاسخ دهیم
چرا داورانی که این اختراعات و یا مقالات را مورد بررسی قرار می دهند اطلاعات به روزشان در مورد نمونه های جهانی کم هست؟

یا به این سوال مهم پاسخ بدیم
چرا رسانه ها بصورت منطقی با موضوع برخورد نمی کنند؟
چرا متعادل حرکت کردن رو فراموش کردیم و با همه چیز با شدت برخورد می کنیم؟ چه در تکریم و چه در سر زنش.
جای تعحب این است که این خبر از صدا و سیماهم پخش شد.اگر چنین چیزی نبوده باید پرسید مگر صدا و سیما اخبار به ین مهمی را قبل از پخش بررسی نمی کند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۰:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۹
اصلا صدا سیما کشته چنین خبرهای داغ و عوامفریبی است
وضعیت اختراعات و دستاورد های هر روزه !!! دانشگاه های پولی کشور به خصوص دانشگاه آزاد اسلامی و دانش گاه های غیر انتفاعی باید با دقت بیشتری بررسی شود دیده شده که حتی برخی از مقالات پولی یا مسابقات اختراعاتی که بیشتر شبیه دور همی های تفریحی است به عنوان دستاوردهای درخشان !!!! و برندگان آن به عنوان نخبه !! معرفی می شوند
این لینک خبر ساخت این پهپاد در خبرگزاری مهره
http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1737102
جالبه که تصویر سه بعدی با تصویری که داره کلی فرق داره!!! به جان خودم من همون موقع شک کردم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۹
"تست پروازی این پرنده هدایت پذیر از دور فوق پیشرفته در روز عید غدیر خم در حضور مسئولان ارشد صنایع هوا فضا و سازمان پدافند غیرعامل با موفقیت انجام شد و قرار است نمونه نهایی آن در آذرماه طی مراسمی رونمایی شود."......!!!!!!
من همون اول فهمیدم تصویر کاملا الکیه... ایول به خودم و ایول به شما که اشتباه تان را اعتراف میکنید
همانطور كه نويسنده مقاله نيز عنوان كرده اينها اسباب بازيهاي هستند كه مي توانيد از فروشگاه براي بچه هاي خود بخريد. من نمي دانم اين بچه بازيها چيه كه اقايون اينقدر بزرگش مي كنن
تابناک عزیز
چند درصد هم احتمال بده این پهپاد در ایران ساخته شده ولی چون تصویری ازش نبوده خبرگزاری ها فوتوشاب کردن
البته این فقط یه احتمال هست
جای تاسف فراوان است که چنین مواردی بطور مکرر در کشور ما اتفاق می افتد. باید ریشه های آن را جست و مسئله را بطور اساسی حل نمود. در نگاه اول ریشه آن در موارد زیر می باشد.

1) برتری طلبی افراطی غیر واقعی و بی ملاحظه در علم و فناوری
2) کمیت گرایی و تشدید آن از طرف سازمان های مربوطه
3) ارائه آمار های غیرعلمی و غلط و مبنا قرار گرفتن آنها در محاسبات کشور
4) عدم توجه و بها ندادن به تحقیقات اصیل در علم و فناوری که بسیار زمان بر و پر هزینه می باشد.
5) حاشیه نشینی عده معدودی که معنای واقعی علم و پژوهش و فناوری را می فهمند.
6) عدم مشاوره رسانه ها به ویژه رسانه ملی با متخصصین واقعی در زمینه های مربوطه( برای نمونه در مورد دکتر حسابی رسانه ها بویژه رسانه ملی به جای این که با انجمن فیزیک یا یک دانشگاه معتبر مشاوره کنند صحبت های نادرست پسر آن مرحوم را در بوق و کرنا می کنند تا دنیای علم به بخندد)

7) مدرک گرایی افراطی در کشور
وقتی که کسانی در کشور عالی ترین مدرک علمی را چه از داخل کشور چه از دانشگاه های بی کیفیت خارجی دریافت می کنند بدون این که حتی مبانی علم مربوطه را به درستی بفهمند وضع از این بهتر نمی شود.

شاید! به زودی متوجه بشویم که چقدر از جیب این ملت بیهوده خرج کرده ایم تا مثلا رتبه ما در اسکوپوس و آی اس آی بالا رود. آیا تاکنون فکر کرده آید و جستجو کرده اید که کسانی که بالا ترید رتبه ها را در آی اس آی و ... ذارند چه دردی از این کشور را درمان کرده اند؟ یا جامعه علمی دنیا آنها را تحویل می گیرد؟ کسی که 200 تا 300 تا مقاله در یک زمینه تخصصی می نویسد باید به اندازه نیوتن و بوعلی سینا و انشتین مورد توجه جوامع علمی باشد . محقین واقعی عموما بی ادعا هستند حال اگر ایثارگر هم باشد می شود امثال تهرانی مقدم. اما اغلب طوری هستند که اگر ارزش واقعی کار آنها دانسته نشود و ببیند که تحقیقات سطحی و بی پایه در جامعه رواج دارد دست از کار می کشند یا به جای دیگر کوچ می کنند. باز نیایند آمار بدهند که مثلا از 50 نفر المپیادی مثلا 15 نفر رفته اند و برنگشته اند آیا توجه کرده اند که ارزش کار های علمی و فناوری حتی یک نفر از آنها ممکن است بیش از 49 نفر بقیه باشد؟
من از هیچ مسئول نظامی نشنیدم که بگه پهباد عمود پرواز ساختیم
نباید اشتباه چند نفر آدم بی مسئولیت در داخل کشور را جوری جلوه داد که باعث سرافکندگی مردم بشه
لطفا همه كمي عميقتر به موضوع بينديشيم. پديده بروز ناگهاني يك مخترع يا يك مكتشف يا يك نابغه يا ... در ايران، اولين بار نيست كه اتفاق مي افتد، آخرين بار هم نخواهد بود. سالهاست كه همه مدام گول مي خوريم. چرا؟
دليلش ساده است! ما فكر مي كنيم مي شود در دنياي علم يك شبه ره صد ساله رفت. مي شود يك دختر شانزده ساله بدون هيچ سابقه علمي غني سازي كند. مي شود كسي كه تا كنون يك حرف علمي درخور توجه از او مكتوب نشده است، يكدفعه اختراع مهمي انجام دهد يا ....
اگر قبول كنيم كه در دنياي واقع چنين چيزي ممكن نيست، آنگاه مراجع آكادميك هر حرفي را نخواهند پذيرفت و رسانه ها نيز اول با اين مراجع خبر رسيده را چك مي كنند بعد آن را منتشر مي كنند. مردم نيز عادت مي كنند قبل از پذيرش هر خبري از هر گوينده اي، ابتدا به پشتوانه علمي آن بينديشند.
سلام ما كه كتوجه منظور تان نشديم ولي خودم از 20:30 ديدم كه آقاي حسيني باي رفته بود توي يك نمايشگاه و از اين پهپاد گزارش تهيه كرده بود و دوربينش را هم روي ان قرار داده بود و رفت بالا و به سقف نمايشگاه چسبيد و اون تصاويري كه زمينه آبي دارند از همان پهپادي است كه به سقف آبي نمايشگاه چسبيده الله اعلم ........
نخستین پهباد عمود پرواز جهان !!

بابا این ربات های 4 موتوره جزو اسباب بازیهای بچه های کامپیوتر علم و صنعته . کلی فیلم توی یو تیوب از انواع مختلفش ریخته . یک سری قابلیت های نمایشی داره که با برنامه نویسی به موتورهاش داده میشه تا از موانع عبور کنه و حفظ تعادل کنه . همین . چیز خاصی نیست.
خیلی جذاب بود بالاخره یه چیز راست شنیدیم !!!
مخترع 13 ساله قلب مصنوعی رو فراموش کردید؟!!!
ساختنش زیاد کار سختی نیست که شما این قدر شلوغش میکنید.از دانشجوی دانشگاه تهران و شریف و صنعتی اصفهان و علم وصنعت و امیر کبیر و... بعید نیست ساختنش.
مقاله های دانشگاهیی هم دست کمی از این خبر نداره !
سحیفه سجادیه ، دیوان اشعار از قابلیت مهم اونه؟
دوست عزیز وقتی یه سیستم عامل روی یک تبلت باشه تمام برنامه هل رو میشه روی اون قرار داد حالا چه تبلت ایرانی باشه چه خارجی"
پاسخ ها
امیر
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۹
این نرم افزارهایی که نام برده روی نوکیا 3310 هم نصب میشن
چقدر زشت و خجالت آور ! من که کلی خجالت کشیدم ازخوندن خبر !
قصد جسارت به هيچ كس را ندارم ولي بيشتر اختراعات ما(اگر چه ايده ان از خود ماست) دركشورهايي مثل چين توليد ميشه اما مارك ونام شركتهاي داخلي به ان زده ميشه وجزء اختراع ان شركت يا شخص در ايران ثبت ميشه!كاش ما هزينه ساخت واجراي يك سامانه را در كشور داشتيم!
پاسخ ها
حقیقی پور
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۹
بعد از این همه سال هنوز 3 کشور صنعتی اروپا نمی توانند که ارباس را بسازند .
تابناک به خاطر همین صداقت و شهامت راست گویی دوستت داریم
همه ما ایرانیان دوست داریم در هر زمینه ای پیشرفت داشته باشیم و من فکر نمی کنم حداقل در داخل کشور کسی باشد که عاشق پیشرفت کشور و وطنش نباشد ولی با بزرگنمائی واطلاعات اشتباه ممکن است به حکایت چوپان دروغگو گرفتار شویم وبی اعتمادی ایجاد نمائیم پس بهتر است با خودمان صادق باشیم
والسلام
من هم همون موقع این مطلب رو گفتم که این مورد حقیقت نداره و اگر هم انجام شده خداقل اولین نیست و می تونه تنها یک کپی باشه ولی خوب ما عادت داریم بدون تحقیق حرف بزنیم اظهار نظر الکی بکنیم و اگر کسی ایرادمون رو گفت بهش انگ بزنیم و تخریبش کنیم. واقعا برای این جامعه متاسفم. مثبت و منفی دادن هم تا زمانی که خودمون و افکارمون اصلاح نکنیم فایده نداره
حتما فرود RQ170 هم افسانه بود ، كه 100 سال پيش تو كتابا نوشته بودند!!!!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۹
چه ربطی داره؟ اون کار این قدر خوب انجام شد که همه دنیا فهمیدن
تابناک جان غصه نخور - مردم باورشان طوری چپه شده که واقعیت های 100درصد را هم قبول نمیکنن چه برسه به این تفکرات مالیخولیائی!!!!!
به عنوان یک خبرنگار این حوزه عرض می کنم که: مشکل اول رسانه های ما از هول حلیم در دیگ افتادن است، از آنجا که علاقه وافری به پیشرفت کشور، نشان دادن توانمندی ها و رسیدن به قله ها وجود دارد، آنها بدون یا با کمترین تحقیق مطالبی که به ظاهر عملی هستند را منعکس می کنند یا اصلا تحقیق نکرده و به گفته های گوینده اکتفا می کنند.
مشکل دوم: ناآگاهی خبرنگاران و گزارشگرانی است که این خبرها را از منابع مختلف یا مخترعان می شنوند، آنها نه خودشان صاحب علم و فن هستند و نه زحمت می کشند که هر مطلبی را با استادان همان رشته در دانشگاه یا صنعت کنترل کنند.
سوم مسئله خبرزدگیست، یعنی یک رسانه یا خبرنگار برای آن که خبرش بیشتر جلوه کند، می خواهد به آن آب و تاب بدهد، برای همین واژه هایی مثل اولین بار در منطقه، در خاورمیانه در جهان و ... به راحتی استفاده می شود. اگر چه به هر حال هر اختراعی ممکن است هیچ مشابهی نداشته باشد ولی بار معنوی اولین بار در جهان خیلی بیش از آن است که مثلا یکی به فرمان خودرو بندی ببندد و بگوید من برای اولین بار در جهان فرمان بندی ساختم!!
اغراق مشکل دیگری به شمار می رود، یعنی در همان مسیر تبدیل یک کار عملی به خبری عمومی، خبرنویس به گونه ای آن را مطرح می کند که هر چه بیشتر برجسته به نظر بیاید، یعنی به نوعی کار علمی از قالب و اندازه های خود خارج می شود.
در نهایت ما باید بدانیم که دنیای علم و تحقیق مانند آب در ظروف به هم پیوسته از هم استفاده می کنند و به هم سود می رسانند، یک محقق از تجربه و دانش همه دانشمندانی که در آن رشته کار کرده و کارشان را به صورت مقالات علمی منتشر کرده اند استفاده می کند، یا حتی دستگاه های ساخته شده را به صورت مهندسی معکوس باز کرده و شیوه ساخت را می بیند و بعد چیزی به آنها اضافه می کند و به این ترتیب یک پله بالاتر می رود، ما نباید در خبرها به گونه ای مطلب را منعکس کنیم که گویی از صفر تا صد آن در یک کار علمی انجام شده است
بس کن تابناک...می تونیم...داریم...می سازیم..چرا واسه یه عده که به جای تلاش و پشتکار فقط بلدند یه گوشه بشینن و غر بزنن سوژه درست می کنی؟؟؟حرفت شاید منطقی باشه و شاید هم دروغ نمی دونم ولی تو این مملکت..آره تو همین مملکت کسایی را داریم که خالصانه و از جون و دل دارن تلاش می کنن..
در ضمن گفتن ما ميتونيم ناو هواپيما بر از همين الان بسازيم يادمون نره.ولي بزاريد كاملش بياد بعد بحث كنيد.مشكل ما ايرانيا اينه كه فرق بين درست و غلط رو نميدونيم يه شبه ماه ميريم يه شبه بر ميگرديم تا خبرش پخش شد همه گفتن ايول حالا كه يه عكس پيدا شد همه بر عكس.تحقيقم كه بلد نيستيم.كشوري ميگه ما كارمون درسته كه عمل كنيم به نظر شما ماها اهل عمليم يا حرف و بلند پروازي؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۰
سری به دانشگاه های شریف و تهران و امیرکبیر بزنید
تحقیق رو خیلی خوب بلدن
لطفا دایره اطلاعاتتون رو بالا ببرید و بعد نظر بدید
تازه اگر هم به پرواز در بیاد فقط یک پرنده است که اهمیت چندانی ندارد چون تو تمام اسباب بازی فروشی ها انواع و اقسام اون پیدا میشه مهم قابلیت هاشه که متاسفانه اصل و فرع داستان زیر سوال رفت
من هواپيماي F-16 مدل رو كه با موتور جت هم كار ميكنه ، از فروشگاه فروش هواپيماها و هليكوپتر ها و قايق هاي بدون سرنشين مدل خريدم و اتفاقا از نظر اندازه بزرگ هم هست و با كنترل به راحتي از راه دور قابل هدايته.
اگر حرفم رو باور نداريد در بخش تصاوير گوگل دنبالش بگرديد حتما پيدا خواهيد كرد.
به گزارش مهر، نام کوکر از نام پرنده زیبای ایرانی اخذ شده و دپارتمان هوافضای تیم تحقیقاتی گروه توسعه ارتباطات سامان یکی از شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری مازندران موفق به ساخت این پهپاد عمود پرواز دنیا شده است.

این تیم تحقیقاتی پیش از این موفق به ساخت نمونه پروازی پهپاد "لیکو" با قابلیت رادار گریزی شده بود.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این تنها نمونۀ تبدیل تدریجی یک ارزش به یک ضد ارزش در این کشور نیست.فقط اینبار نوبت به "علم و فناوری- اختراع- نخبه و..." رسیده تا درآینده ای نه چندان دور، تداعی کنندۀ ریا و دغل کاری و حرص و جاه طلبی برای عده ای فرصت طلب باشد.به خصوص به مرحمت رسانه ای که "فراگیرترین" بودن آن، سبب تأثیر تبعات رفتار اشتباهش در گسترۀ وسیعی از آحاد جامعه میشود.
باید گفت توانایی کشورمان بیشتر از ساخت یک پهباد می باشد. توجه و پرداختن به این خبر بی ارزش است.
یک پهباد به مراتب پیشرفته تر در موزه علوم و فناوری جمهوری اسلامی ایران به ریاست عالم فرهیخته دکتر مهرداد وحدتی ساخته شده و موجود است. پیشنهاد میکنم هموطنان دیداری از این مرکز علمی بینظیر داشته باشند.
روزنامه .... همین عکس رو تو صفحه اول گذاشته بود با یک تیتر بزرگ،
یعنی مات و مبهوت مونده بودم که دروغ گویی تا چه حد!
حالا 4 روز دیگه اگه واقعا کشور یه دستاوردی داشته باشه ، به خاطر این افراد سبک مغز که بدون تحقیق یه چیزی رو منتشر می کنن، دیگه هیچ کس باورش نمیشه.
مهم اين است انهايي كه بايد براي اين كشور خدمت كنند ميكنند نيازي به تأييد و تمجيد شما ندارند تابي گلابي
والا من بی سواد اولین سوالی که با دیدن این تصویر تو ذهنم نقش بست این بود که این هلیکوپتر چند ملخه تا الان به فکر غربی ها نرسیده
راستی اونقدرم که ما فکر می کردیم غربی ها جلو نیستند!!

بار منفی خبرهای کذب روح و روان مردم رو تخریب میکنه و توان جسمی اونا رو در برابر هجمه های بعدی ازشون میگیره

مقصر اصل فقط مسئولین هستند
قطعا این خبر دروغه چون اگه راست بود و صداقتی بود درباره تفاوتاش و یا سایر مسائلش توضیح می دادند تا مردم فرقش رو با نمونه های دیگه بدونن و مسئله برشون مشتبه نشه
من خودم حدود یک هفته پیش داخل دانشگاه علم و صنعت دانشکده کامپیوتر یکی از همینها رو دیدم (البته نه به این شکل بهش یک سیم بلند وصل بود و از پریز برق رو میگرفت) داشتن تو محوطه سرپوشیده وسط دانشکده امتحانش میکردن. به نظر نمیاد فناوری خیلی پیچیده ای باشه.
سلام تابناک
متاسفانه در کشور مثل کارای دیگه دزدیدن طرحهای دیگران وثبت کردن انها به نام خودشون باب شده نمونه ان هم در خبرها بود ولی اگر به متخصصان وفن اوری در کشور اهمیت داده شود وقانون تصویب کنند جوانان ما توانایی همه نوع خلاقیت ونوع اوری را دارند را دارند اما حیف......
ازاینا من یکی برای پسرم از کیش خریدم 120000تومنه تخفیف هم میدن
همشهری آذر 1387هم تیتر زده بود مرکز تحقیقات مسکن دستگاه پیش بینی زلزله ساخت مارفتیم نمایشگاهشون یک دستگاه لرزه نگار! کوچک ساخت. . . . ! گذاشته بودن و. ..سال نوآوری و شکوفایی. . . مشهر
قضیه بی تحقیق و بی بررسی تندو تند داریم اختراع ثبت میکنیم و فکر می کنیم کارمون درسته رو من هم قبول دارم. ولی هیج جایی در دنیا نیست که چیزی رو بسازه و 4 برابر واقعیت حرف و تعریف تحویل جامعه نده. می خواد آمریکا باشه می خواد شوروی!
اما درباره این خبر :
اگه مسئول ایرانی این عکس رو تحویل رسانه ها داده خیلی کار اشتباهی کرده.
که انشالله نکرده
مورد دیگه اینکه اختراع حتما نباید ماهیتا با مدل های قبلی فرق کنه.
این هلیکوپتر های عمود پرواز 4 پروانه هم سالهاست که مورد تحقیقه.
در کل تابناک کارت اشتباه بوده و ای کاش یه جور دیگه از مسئولان کشور خودت انتقاد می کردی! البته این نظر منه...
نشر اکاذیب جرم نیست
با سلام
برای دیدن نمونه مشابه
خواهش می کنم به خبر خبر گزاری دانشجو که عینا از خود خبرگزاری کپی شده توجه فرمایید. ((کد خبر :145643
در صورت حمایت، موشک با قابلیت حمل موجود زنده به فضا را مي‌سازیم
مخترع زنجانی «موشک عکس و فیلمبرداری هوایی» (PFI) گفت: طرح ما به گونه‌ای است که در صورت حمایت می‌توانیم این موشک را با قابلیت حمل موجود زنده به فضا پرتاب کنیم.

ابوالفضل تاران در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زنجان، با اشاره به طرح «موشک عکس و فیلمبرداری هوایی»(PFI) اظهار داشت: این موشک می تواند از سطح زمین عکس و فیلمبرداری کرده، و به صورت آنلاین به ایستگاه زمینی خود اطلاعات لازم را ارسال کند.

وی با بیان اینکه قابلیت این طرح از سوی صنایع دفاع مورد تأیید قرار گرفته است، افزود: این طرح در صورت حمایت مسئولان می تواند به تولید انبوه برسد.

این مخترع دانشجوی بسیجی برد این موشک در سطح آزمایشی را حداقل هفت کیلومتر و حداکثر تا خارج جو سطح زمین عنوان و تصریح کرد: این موشک قابلیت آن را دارد که در کاربردهای نظامی، جاسوسی، راه و ترابری، هواشناسی و غیره مورد استفاده قرار گیرد.

تاران تأکید کرد: متأسفانه در ساخت این طرح هیچ ارگان و سازمانی حمایت مالی و معنوی نکرده است.

وي بيان داشت: انتظار می رود که مسئولان مربوطه بیش از پیش حمایت های لازم مالی و معنوی را انجام دهند.

مخترع «موشک عکس و فیلمبرداری هوایی» با اشاره به اینکه اوایل ساخت طرح به گونه ای بود که در هر مراجعه به سازمان و نهادی حتی مورد تمسخر قرار می گرفتم، ادامه داد: با اتمام کار و پس از ساخت و بهره برداری، همه آنها تغییر نظر داده و حداقل، استقبالي خشک و خالی كردند.

تاران گفت: طرح این موشک به گونه ای است که در صورت حمایت می شود آن را با قابلیت حمل موجود زنده به فضا پرتاب کرد.

لازم به ذکر است، اختراع «موشک عکس و فیلمبرداری هوایی» به صورت مشترک توسط دانشجویان بسیجی مصطفی رستمی و ابوالفضل تاران به ثبت رسیده است.))شما تصور کنید وقتی رسانه های ما این خبر را منتشر می کنند روحیه ای برای افرادی که واقعا کار علمی انجام می دهند می ماند. و جالب اینکه این افراد از مسئولین کشور نزدیک ده میلیون تومان جهت این طرح خود اعتبار گرفته اند از تابناک ممنون خوهیم بود به عنوان یک خبر این قضیه را نیز پیگیری کند
حداقلش اینه که ما اسرائیلی ها رو کمی هم که شده مشغولشون کردیم و سر کارشون گذاشتیم
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار