صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مسی و رونالدو مدیون فوتسال!

کد خبر: ۲۸۲۰۲۱
| |
5067 بازدید
بازیکنان بزرگ فوتبال دنیا درباره آغاز فعالیت خود در ورزش با رشته فوتسال صحبت کردند.
 
به گزارش فارس، سایت فیفا در آستانه جام جهانی فوتسال صحبت‌هایی از بازیکنان بزرگ دنیا در مورد این رشته منتشر کرد.

در این گزارش نوشته شده: چندین دهه است که فوتسال به ویژه در آمریکا و اروپای جنوبی به یکی از محبوب‌ترین و مشهورترین ورزش‌ها تبدیل شده و در حالی که محبوبیت فوتبال سالنی در سایر نقاط جهان به سرعت در حال افزایش است، با حمایت فیفا و بسیاری از شخصیت‌های بزرگ فوتبال در کشورهایی مثل آرژانتین، برزیل، اسپانیا و پرتغال فوتسال به عنوان یکی از زمینه‌های پرورش بزرگان فوتبال خودش را نشان داده است.

لیونل مسی کار خود را با فوتسال شروع کرده است. بازیکن 25 ساله بارسا با بر شمردن مزایای فوتسال گفته است: وقتی بچه بودم در خیابون و در باشگاه فوتسال بازی می‌کردم. خیلی برایم جالب بود و به من واقعا کمک کرد تا به جایی که الان هستم برسم.

مسی به هیچ وجه تنها سوپراستار با ریشه فوتسالی نیست. به غیز از اعجوبه آرژانتینی افرادی همچون پله، کریستیانو رونالدو، ژاوی و رونالدو نیز از دنیای فوتسال درس‌هایی آموخته‌اند.

رونالدو، ستاره پرتغالی رئال‌مادرید نیز گفت: در زمان بچگی‌ام در پرتغال فقط فوتسال بازی می‌کردیم. زمین بازی کوچک به من کمک کرد تا کنترل توپم را بهبود بخشم و هر وقت فوتسال بازی کردم احساس آزادی می‌کردم. اگر به خاطر فوتسال نبود به بازیکنی که اکنون هستم تبدیل نمی‌شدم.

ژاوی نیز خاطرنشان کرده در فوتسال می‌بینید که آیا بازیکنی واقعا با استعداد است یا خیر. در فوتبال به این راحتی نمی‌توانید بازیکنان با استعداد را تشخیص دهید، اما در فوتسال به جزئیات کوچک بازی، کلاس و تاکتیک توجه می‌کنید.

نوابغ دنیای فوتبال که توسط فوتسال پرورش یافته‌اند در برزیل به بیشترین تعداد می‌رسد. پله که خودش فوتسال بازی می‌کرد در این باره گفت: فوتسال نیازمند این است که سریع‌تر فکر و بازی کنید. وقتی بعد از فوتسال وارد فوتبال شوید همه‌چیز برای شما آسان‌تر می‌شود.

در ادامه این گزارش آمده است: رونالدینیو، جونینیو، روبینیو و ستارگان در حال پیدایشی چون نیمار دیگر فراورده‌های فوتسال هستند. شاید مشهورترین برزیلی در این میان رونالدو باشد، گلزن‌ترین بازیگن در جام‌جهانی فوتبال. این بازیکن در سن 12 سالگی به فوتسال روی آورد و خاطرات شیرینی از آن دوران دارد. رونالدو برزیلی درباره فوتسال می‌گوید: باید بازی پا به توب بسیار خوبی داشته باشید زیرا در حداقل فضا باید بر حریف‌تان غلبه کنید. رقابتی که در چنین زمین کوچکی رخ می‌دهد را دوست دارم.

دو بازیکن شاغل در لیگ برتر انگلیس و بوندس لیگای آلمان نیز بر رشد و محصول‌دهی فوتبال سالنی در سال‌های اخیر صحه می‌گذارند. میکا ریچاردز که تاکنون 13 بار در ترکیب تیم ملی انگلیس به میدان رفته برای بهبود کنترل توپ به فوتسال روی آورده است. مدافع راست من سیتی در این باره می‌گوید: با فوتسال تکنیک خود را ارتقا می‌بخشم. این به شما کمک می‌کند که کنترل بیشتری روی توپ داشته باشید.

لوئیس هالتبی، کاپیتان تیم زیر 21 سال فوتبال آلمان که 2 بار هم در ترکیب تیم بزرگسالان به میدان رفته گفت: فوتسال بهترین روش برای یادگیری بازی است به خصوص بازیکنان جوان می‌توانند چیزهای زیادی از فوتسال یاد بگیرند.

هافبک شالکه ادامه می‌دهد: حرکات پاسکاری و جابجایی‌ها در فوتسال بیشتر به خلق موقعیت گل منجر می‌شود.

در پایان این گزارش آمده است: مطمئن باشید در آینده فوتسال زمینه را برای پیدایش بزرگترین‌ نام‌های فردا فراهم خواهد کرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟