صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توز «مزدور» است!

کد خبر: ۲۷۸۸۴۱
| |
2974 بازدید

هافبک انگلیسی باشگاه مارسی مهاجم آرژانتینی من‌سیتی را «مزدور» خواند.

به گزارش خبرگزاری فارس، جویی بارتون هافبک انگلیسی که از سوی اتحادیه فوتبال انگلیس 12 جلسه محروم شده است، به کارلوس توز حمله کرد و او را مزدور خواند.

هافبک حاشیه‌ساز لیگ برتر انگلیس برای فرار از این محرومیت راهی باشگاه فرانسوی مارسی شد اما حکم محرومیت 12 جلسه‌ای این بازیکن همچنان باقی ماند تا او نتواند برای تیم جدیدش به میدان برود.

بارتون در تازه‌ترین صحبت‌هایش به توز حمله کرده و آپاچی را بازیکنی خطاب کرد که به هیچ عنوان رفتار بازیکنان حرفه‌ای فوتبال را ندارد.

توز در پیکارهای لیگ قهرمانان اروپا در فصل گذشته در دیدار با بایرن مونیخ از تصمیم و دستور مانچینی مبنی بر ورود به زمین سرپیچی کرد و همین موضوع باعث شد تا مدت‌ها از ترکیب آبی‌آسمانی‌های شهر منچستر دور بماند.

بارتون در این‌باره گفت: من بازیکن خوش‌اخلاقی نیستم اما توز بازیکنی است که از تصمیم مربی خود سرپیچی کرده و پس از آن به مدت 6 ماه به آرژانتین رفت و با خیال آسوده به بازی گلف پرداخت. او بازیکن درستی نیست و مزدور است. توز مانند فوتبالیست‌های حرفه‌ای عمل نمی‌کند.

جویی بارتون «پسر بداخلاق» لیگ برتر فوتبال انگلستان به دلیل رفتار خشونت آمیزی که فصل گذشته در دیدار کوئینزپارک رنجرز مقابل منچسترسیتی داشت و درگیری با کارلوس توز به دوازده بازی محرومیت محکوم شد.

او در آن دیدار با آرنچ ضربه‌ای را به صورت کارلوس توز زد و پس از آن با کارت قرمز مستقیم داور مواجه شد.

بارتون در ادامه اعتراضاتی را به داور کرد اما وقتی مشاهده کرد نمی‌تواند هیچ تاثیری در تصمیم‌گیری قاضی میدان بگذارد، ابتدا ضربه‌ای به پهلوی سرجیو آگوئرو زد و او را نقش بر زمین کرد. سپس سعی کرد اعتراض وینسنت کمپانی، کاپیتان منچسترسیتی را با ضربه سر به صورت او پاسخ دهد و در نهایت به بالوتلی حمله کرد که برخی بازکنان مانع درگیری او با بالوتلی شدند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟