بازدید 18564
مواضع جدید کاندیدای جمهوری‌خواه:

رامنی برنامه‌‌ای برای حمله به ایران ندارد

از زمان تشدید رقابت‌ها میان باراک اوباما و میت رامنی، بیشتر تحلیلگران از کاندیدای جمهوری‌خواه به عنوان سیاستمداری جنگ طلب یاد می‌کنند که احتمال حمله نظامی به ایران در صورت ریاست‌‌جمهوری وی افزایش می‌یابد. با این حال، گویا وی به مرور موضع خود را در این زمینه تغییر داده است.
کد خبر: ۲۷۸۱۵۲
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۱ - ۱۶:۳۳ 12 October 2012
از زمان تشدید رقابت‌ها میان باراک اوباما و میت رامنی، بیشتر تحلیلگران از کاندیدای جمهوری‌خواه به عنوان سیاستمداری جنگ طلب یاد می‌کنند که احتمال حمله نظامی به ایران در صورت ریاست‌‌جمهوری وی افزایش می‌یابد. با این حال، گویا وی به مرور موضع خود را در این زمینه تغییر داده است.

به گزارش «تابناک»، یکی از مشاوران میت رامنی، کاندیدای جمهوری‌خواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اظهار داشته در صورت انتخاب وی به ریاست جمهوری، احتمال حمله رژیم اسرائیل به ایران کاهش می‌یابد، زیرا رامنی روابط با اسرائیل را که در دوره اوباما تنش آلود شده، بهبود خواهد بخشید.

به نوشته سایت خبری «آروتز شوا»، «داو زاخیم»، مشاور سیاست خارجی رامنی، استراتژی وی درباره ایران را مبتنی بر تحریم‌ها دانسته و گفته: در صورت پیروزی، رامنی تحریم‌ها علیه ایران را شدت خواهد بخشید و همچنین در راستای بهبود روابط با اسرائیل اقدام خواهد کرد.

زاخیم که در دوره‌های ریاست جمهوری جورج بوش و رونالد ریگان، مقامات مهمی را در دولت آمریکا بر عهده داشته، تنها راه جلوگیری از اقدام یکجانبه اسرائیل در حمله به ایران را جلب اعتماد اسرائیلی‌ها دانسته است.

به باور وی، در صورتی که نتانیاهو پس از انتخابات پیش رو، بار دیگر قدرت را به دست بگیرد و اوباما نیز دوباره به ریاست جمهوری آمریکا انتخاب شود، نتانیاهو تمایل بیشتری خواهد داشت که به اقدام نظامی یکجانبه دست بزند، زیرا روابطش با واشنگتن خوب نیست.

زاخیم در این رابطه گفته: «آنچه رامنی می‌خواهد انجام دهد، جلب اعتماد اسرائیلی‌ها با بستن همه روزنه‌های موجود در تحریم‌ها و واقعی‌تر نمایاندن این قضیه است که نه ما و نه اسرائیلی‌ها، نباید به ایران حمله کنند». 



وی مدعی شده اوباما در مدیریت روابط با اسرائیل ناکام بوده و همین باعث شده در نظرسنجی‌ها، وی به عنوان نامحبوب‌ترین رئیس جمور آمریکایی در میان اسرائیلی‌ها شناخته شود.

در ادامه، مشاور رامنی اوباما را به سبب معاف کردن برخی کشور‌ها، از جمله چین از تحریم‌های ایران مورد انتقاد قرار داده و با اشاره به اینکه هم‌اکنون نزدیک بیست کشور چنین وضعیتی دارند، این امر را نشانه‌ای مبنی بر ضعف آمریکا دانسته است.

در پایان، به گفته وی، در صورت انتخاب رامنی به عنوان رئیس جمهور ایالات متحده، وی همکاری بیشتری را با اسرائیل جهت تعیین «خط قرمز» هسته‌ای برای ایران انجام خواهد داد که دربردارنده اقدام نظامی بالقوه علیه ایران خواهد بود.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۴۶
انتشار یافته: ۲۰
والا تا اونجا که من از تاریخ امریکا اگاهی دارم اغلب جنگهای امریکا زمانی بوده که جمهوریخواهان بر سر قدرت بوده اند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۱
تاریخ آمریکا جز جنگ و وحشی گری چیز دیگری نداره .
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۱
دقیقا
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۲
البته هر دو تاشون یکی هستن ولی شما تاریخ رو نخوندی شرمنده یا اشتباه به عرضتون رسوندن
رامنی دیده که از اوباما عقب افتاده و داره هر دستاویزی را امتحان میکنه . آخرین ترفندهاش را تا چند روز دیگه باید دید ...
ولی من به عنوان یک ایرانی ترجیح میدم اوباما برنده بشه . این جنگ طلبهای جمهوری خواه واقعا دیوانه اند . بوش یادتونه ؟
اسراییل بدون حمایت آمریکا حتی فکر حمله به ایران را هم نمی تواند بکند.
برای آمریکا فرقی نمیکنه کی رئیس جمهور باشه، مهم منافع ملی و شخصی کارتل های بزرگ تجاریه.
اینقدر از اسراییل حمایت کنند تا جونشون در بیاد.هر کار کنند کشوری به نام اسراییل روی نقشه جهان وجود ندارد!
ما که از شروع جنگی که اون طرف رژیم صهیونیستی تنها باشه راضی تریم تا این که جنگ شروع نشه ولی تحریم ها شدیدتر بشن.
تا اونجایی که ما میدونیم بیشتر جنگ های آمریکا در دوره جمهوری خواهان بوده و تازه هم من خودم شخصا از یه شبکه ای شنیدم که این کاندیتای امریکا از نقشه های حمله نظامیش به ایران میگفت.
این موضوع ربطی به نوع کاندیدا نداره در واقع امنیت و موجودیت اون کشور(اسراییل) در خطره پس حمله دیر یا زود اتفاق می افته
سلام. قضیه حمله یا عدم حمله صرفا جهت جلب رای در داخل امریکا مطرح میشه.چون اگر یکنفر اقدام به کم کردن تحریم ها که نتیجه اون پایین امدن قیمت جهانی نفت و به تبع ان بنزین در امریکا ست میتواند پیروز انتخابات اتی در امریکا باشد.
باسلام و احترام. آنچه سابقه نشان میدهد در کشور ایالات متحده برای امور کلان و به عبارتی استراتژیک، تفاوت خیلی زیادی در رفتارشان وجود ندارد، مانند حمایت از کشورهای خاص یا ایجاد مشکل و اختلال در مورد کشوری ذیگر.
یعنی برای ما خیلی تفاوت معنا داری نخواهد داشت و مابایستی ضمن توجه به تحولات آنها؛ عمده تمرکزمان در اهداف وبرنامه های خودمان باشد تا بهتر و سریع تر پیش برویم.
بنظر من آمریکایی ها هرکاری را که کفتن انجام نمیدن بالعکس عمل کردن و این شعارش برای انتخابات است وبعد از آن بلافاصله حمله میکنه
با اين حساب رامنى قصد تيره كردن روابط امريكا با ٢٠ كشور ديگر را هم دارد
هرکدامشون سرکاربیایند دنبال صهیونیستها هستند برای مشروعیت خودشون چو انها مشروعیت انها از مردم امریکاه نیست اصولااین لابیهای صهیونیست هستند که اینهارا انتخاب میکنند هرکدام نوکری خودش بیشتر ثابت کند ان برنده می شود ورای مردم امریکا هیچ ارزشی ندارد
از حرفهای اینها هم نمی شه سر در آورد یه روز می گن این کارو می کنم فردا می زنن زیرش
گنده لات شما جرج بوش بود که نتونست شما هم نمیتونید.
حمله يا عمليات نظامي بر عليه ايران هرچند خسارت هايي دارد ولي يك فرصت طلايي در اختيار ايران مي گذارد.
با نزدیک شدن به انتخابات هیچ کاندیدایی جرأت ندارد بر طبل جنگ بکوبد تا مبادا باعث نگرانی رأی دهندگان شود، اما آنچه مهم است این است که با توجه به این که منابع سرمایه ای جمهوری خواهان آمریکا در کارتل های تسلیحاتی و نفتی متمرکز است (برخلاف دموکرات ها که در کارتل های بانکی و بیمه ای دست دارند) اینان همواره پس از به قدرت رسیدن به دنبال ایجاد آشوب در نقاط حساس و استراتژیک جهان هستند تا از یک طرف با فروش تسلیحات به طرف های متخاصم (چه ارتش آمریکا و چه ارتش های طرف متخاصم و یا کشور ثالث) به سود دهی مورد نظر برسند و از طرفی با امنیتی کردن و ایجاد فضای جنگی باعث بالا رفتن قیمت نفت و افزایش سود ناشی از فروش تولیدات نفتی شرکت های آمریکایی شوند. و در تمام این قضایا منافع مردم و کشور آمریکا کماکان در درجه بعدی اهمیت قرار دارد و اولویت اول همانا سود اقتصادی صاحبان سرمایه است
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس