صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

درگيري شديد مخالفين مسلح سوريه

کد خبر: ۲۷۶۴۷۰
| |
20671 بازدید
به نوشته رسانه های لبنان، درگیری های سختی میان گروههای سلفی مخالف نظام سوريه در حلب و ادلب صورت گرفته و از آنجا که هرکدام از آنها خود را شایسته حکومت در سوریه و اجرای شریعت اسلامی می دانند؛ این امر منجر به افرایش دامنه درگیری ها میان آنها شده است.

به گزارش ایرنا روزنامه لبنانی الاخبار در گزارشی، فعالیت مجموعه های جهادی مسلح در سوریه را چشم گیرتر از گذشته خواند و تاکید کرد: حضور گسترده مجموعه های سلفی در سوریه، آینده درگیری ها در این کشور را با بحران جدی روبرو ساخته است؛ به طوری که فرصت تشخیص دوست از دشمن در این کشور حتی برای مخالفین نظام، سخت شده است.

این روزنامه در ادامه به ترور«ابومحمد الشامی» یکی از فرماندهان اصلی القاعده در سوریه اشاره کرده و نوشت: ابو محمد الشامی معروف به «العبسی» توسط یگان فاروق السلفی با همدستی ارتش آزاد سوریه،با نصب کمین درمنطقه مرزی ترکیه کشته شد.

الاخبار ادامه داد: تصفیه ابومحمد الشامی با دستور مستقیم ترکیه توسط یگان فاروق السلفی صورت گرفت و گروه فاروق السلفی با وجود آنکه اختلاف زیادی با ارتش آزاد سوریه دارد ولی در مورد تصفیه ابومحمد با این گروه به توافق رسیده بود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟