صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

در حضور پلیس، تروریست‌ها سخنگوی وزارت خارجه را کتک زدند!

از شب گذشته تا کنون، صحنه‌های اهانت و گستاخی تروریست‌های سازمان منافقین به سخنگوی وزارت خارجه ایران، در قالب ویدیوهایی منتشر شده و جالب اینکه پلیس نیویورک در بخش پایانی اهانت منافقین می‌گوید: «دیگر بس است»؛ و این یعنی زمانی که به شما برای کتک‌کاری دیپلمات ایرانی دادیم، به پایان رسیده است!
کد خبر: ۲۷۵۱۰۴
| |
97681 بازدید
|
روز گذشته، اعضای سازمان منافقین در آمریکا، به جان سخنگوی وزارت خارجه ایران در نیویورک می‌افتند و بنا به فرهنگ همیشگی خود، به وی فحاشی کرده و او را مورد ضرب و شتم قرار می‌دهند.

اما در این باره باید گفت که تقریبا این موضوع نه مسأله مهمی است و نه جدید، چرا که رفتار سازمان منافقین ـ که از کشتن زن و بچه‌های بی‌گناه ابایی ندارند‌ ـ برای کتک زدن انسان‌ها طبیعی است، که «نیش عقرب هم از سر کین است وهم  اقتضای طبیعتش این است»؛ البته در مورد تروریست های منافق. در کنار آنان رفتار سلطنت طلب های خود فروخته که سالهاست اجیر شده اند نیز چندان جای تعجبی ندارد. سلطنت طلبانی که حتی به تروریستی همچون ریگی هم برای کشتن جوانان وطن هم متوسل شده اند.

به گزارش «تابناک»، اما نکته مهم و قابل پیگیری این که در بخش پایانی این ویدیو ـ که در شبکه‌های اینترنتی منتشر شده ـ یکی از مأموران پلیس آمریکا به مهاجم می‌گوید: «دیگر بس است»!

این جمله در واقع از سناریویی عجیبی خبر می‌دهد که بر پایه آن، اعضای سازمان تروریستی ـ که به تازگی به آدم اجیر کردن افتاده‌اند ـ با پلیس توافق کرده‌اند که دیپلمات ایرانی را کتک زده و به وی بی‌احترامی کنند و چنین به نظر می‌رسد که گویا، حد این کتک‌کاری و اهانت هم مورد توافق دو طرف بوده، چرا که در بخش پایانی، پلیس به تروریست‌ها می‌گوید: دیگر بس است؛ گویا زمان مورد توافق طرفین به پایان رسیده است!

از دیگر نکات قابل توجه در همکاری پلیس با تروریست‌ها، این که سخنگوی وزارت خارجه ایران را با معطلی بسیار، به مکانی امن دور از حضور تروریست‌های منافقین هدایت می‌کنند. طبیعی است که این مسائل همه قابل پیگیری است.

البته اینها همه در حالی است که روز گذشته، رئیس جمهور تقدیر شایسته و بایسته‌ای از پلیس نیویورک نمود و از آنان به خاطر ایجاد امنیت در نیویورک تشکر و برای زحمت‌های پیش آمده برای آنان عذرخواهی کرد.

از همه اینها شگفت‌تر آن که هم‌اکنون ایرانیان این را درنمی‌یابند که چگونه می‌شود، بناگاه سخنگوی دستگاه دیپلماسی ایران ـ که یکی از شناخته شده‌ترین دیپلمات‌های این کشور است ـ در میان شمار بسیاری از تروریست‌ها و افراد اجیر شده ظاهر ‌شود؟!

چگونه چنین برنامه‌ریزی شده که وی در چنین محلی باشد؟!
همچنین در این باره باید گفت، وقتی که مثل روز روشن است، تروریست‌های منافق به هیچ اصل از اصول انسانی پایبند نیستند ـ به گونه‌ای که حتی در تهاجم خارجی به وطنشان از خارجیان حمایت می‌کنند و مردم کشور خود را می‌کشند ـ چگونه دیپلمات ایرانی بناگاه خود را در میان آنان می‌بیند؟!
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۸۸۶
انتشار یافته: ۵۸
امیر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
کار بسیار زشتی رو انجام دادن و ایران این مسئله رو باید پیگیر باشه چون در فیلم پلیس هیچ تلاش مناسبی رو انجام نمی داد.من قبل از این خبر تابناک باورم نمی شد مهمانپرست باشه که داره کتک می خوره فکر می کردم یکی دیگه است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
واقعا این منفی ها کار ایرانیهاست؟!
یعنی اینقدر عشاق الغرب تو ایران زیاده؟!
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
سراسر تاریخ ایران پر است از خیانتکاران و وطن فروشان.البته حتی از کشورهای دشمن هم می شود به پاسخ ها مثبت یا منفی داد.
لطفآ نمایش دهید.
محمد
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
کسانی که منفی دادن یعنی با کار منافقها موافقن و هر کسی که با گروهی موافق باشه با همان ها محشور میشه...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
باید گفت توطئه ای در کار بوده !به این پلیس های خبیث نمی توان اعتماد کرد!
ناشناس
|
United States
|
۱۲:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
خنده داره كه تندروهاي بيشرف خطرناك دارن ازليست تروريستي آمريكاخارج ميشن,اين درتضادباادعاي آمريكاست كه ميگه ماحامي مردم ايرانيم,حامي مردم ايران ميره ازدشمن اون كشورومردم كه باصدام دست به يكي كرده بودبراي تجزيه واشغال كشورحمايت مي كنه?
بهزاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
مرگ بر منافقین کوردل

ما شاید در مسائل سیاسی اختلاف نظرهایی داشته باشیم ولی در مورد دشمنان ملت همه با هم متحد هستیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
منافق ها کثیف ترین افراد روی زمین هستند کسانی که در جنگ با صدام هم پیمان او شدند با کسی که برای هویت و مرزهای و تاریخ این ملت هیچ ارزشی قائل نبود.
آیاخطا و گناهی برتر از این برای یک گروه می توان پیدا کرد ؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
در ضمن با جاسوسی از میدان های نبرد ایران و دادن اطلاعات میدان نبرد به صدام هزاران نفر از جوانان ایرانی رو به کشتن دادن
مرگ بر منافق کور دل
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
البته همه این کارهاازشدت ناتوانی درعرصه های معمول است واگر ضعیفی کارازعقل ودستش برنیایدسخن به ناسزاگویی وعمل بی ادبانه انجام می دهد.
ناشناس
|
Austria
|
۱۳:۱۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
باید این موضوع مفصلا رسانه ای بشه
مثل خودشون
بابی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
وای برما که ارزشمون اونقدر اومده پایین که به دیپلمات مملکتمونم توهین میشه و کتکش میزنن. کجا رفت اون عزت ایرانمون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تحلیل گر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
منافق=چوب دو سر نجس
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
مطمئن باشید افضاح پشت افتضاح داره برای آمریکا رقم میخوره...
مبارکشون باشه....
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...