مهاجرت مالياتي سرمايه داران فرانسوي

کد خبر: ۲۶۷۲۹۱
| |
3838 بازدید
در پی افزایش مالیات ها در فرانسه که با روی کار آمدن فرانسوا اولاند صورت گرفته است، بیشتر بانکداران و سرمایه داران فرانسوی دوست دارند به انگلیس «مهاجرت مالیاتی» کنند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری رویترز ؛ این درحالی است که رسوایی دستکاری در نرخ بهره و اخراج برخی از دست اندار کاران مرکز مالی لندن، وجهه اقتصاد انگلیس را مخدوش کرده بود.

با اجرای قانون اعمال مالیات هفتاد و پنج درصدی بر ثروتمندان فرانسوی، این طیف از اقشار جامعه فرانسه و به طور کلی شرکتهای فعال در امر سرمایه گذاری در دارایی های سرمایه ای در نظر دارند دارایی و سرمایه های خود را در بانک های لندن سپرده گذاری کنند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی