ایرانیان اكثر بلیت های وزنه برداری، كشتی و تكواندو را خریداری كرده اند
کد خبر: ۲۶۲۱۱۰
| | 4968 بازدید
یك منبع آگاه از خریداری اكثر بلیت های مسابقات وزنه برداری، كشتی آزاد و فرنگی و تكواندو بازی های المپیك 2012لندن توسط ایرانیان خبر داد و گفت: با این وضعیت جو غالب سالن های مسابقات هنگام حضور ورزشكاران ایرانی در این رشته ها به سود آنان خواهد بود.
این منبع آگاه به خبرنگار اعزامی ایرنا به لندن گفت: هموطنان ایرانی مقیم شهرهای مختلف انگلیس و برخی دیگر از كشورهای اروپایی برای حضور گسترده در مسابقات كشتی آزاد و فرنگی، وزنه برداری و تكواندو برنامه ریزی كرده اند.
وی اضافه كرد: جو سنگین المپیك می تواند روی ورزشكارانی كه برای نخستین بار در این رقابت ها حضور می یابند تاثیر منفی بگذارد و طبیعتا حضور گسترده تماشاگران ایرانی می تواند در شكستن فضای سنگین مسابقات المپیك موثر باشد.
وی اظهار داشت: ایرانیان مقیم انگلیس در انتظار آغاز مسابقات رشته های مدال آور برای ایران هستند و همه تحولات مربوط به ورزشكاران ایرانی بویژه وزنه برداران، كشتی گیران و تكواندوكاران را به دقت دنبال می كنند.
ایرانیان مقیم انگلیس ماه گذشته، كانونی را برای حمایت ورزشكاران ایرانی شركت كننده در بازی های المپیك لندن تشكیل دادند تا به طور هماهنگ و یكپارچه به تشویق این قهرمانان بپردازند.
به گفته این منبع آگاه، از هم اكنون خبرنگاران رسانه های خارجی نیز جویای وضعیت تیم های ملی كشتی آزاد و فرنگی، وزنه برداری و تكواندو ایران هستند و مدام از مسوولان كاروان ورزشی كشورمان در باره زمان ورود این تیم ها و تمرینات آنها می پرسند و علاقه مندند از بدو ورود در جریان تمامی تحولات و اخبار آنها قرار بگیرند.
وزنه برداران كشورمان در هفته جاری و در دو مرحله وارد شهر لندن شده اند و كشتی گیران و تكواندوكاران نیز در روزهای آینده وارد خواهند شد.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


