وعده ارزانی پیاز در روزهای آینده
تا حدود يك هفته گذشته پياز در ميدان ميوه و ترهبار مركزي تا 200 تومان هم رسيد ولي امروز در ميادين به 450 تومان افزايش يافته كه رييس اتحاديه ميوه و سبزي فروشان دليل اين افزايش قيمت را فاصلهاي ميداند كه بين توليد مناطق به وجود ميآيد كه در اين فاصله و تا رسيدن توليدات جديد معمولا شاهد افزايش قيمت موقتي هستيم.
کد خبر: ۲۵۷۴۲۲
| | 2509 بازدید
حسين مهاجران _ رييس اتحاديه ميوه و سبزي فروشان_ در گفتوگو با ايسنا با بيان اين مطلب افزود: هر سال در هر منطقه كه يك توليدي كم ميشود تا توليد منطقه بعدي بيايد در اين فاصله زماني قيمتها كمي افزايش مييابد و تا زماني كه توليد منطقه ديگر برسد قيمتها افزايش مييابد.
وي افزود: در حال حاضر پياز منطقه كازرون را داريم و بعد از آن براي اصفهان است و در فاصلهي بين اين دو منطقه قيمتها افزايش مييابد.
وي گفت: ما پياز را در منطقه دزفول، جيرفت و اصفهان و ديگر مناطق داريم و چند روز ديگر نيز پياز منطقه آذربايجان را داريم كه قرمز رنگ است.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


