تشريح عملكرد كميسيون ويژه طرح تحول اقتصادي

کد خبر: ۲۴۶۸۰۸
|
۰۳ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۱:۲۱ 23 May 2012
|
2079 بازدید
رييس كميسيون طرح تحول اقتصادي ضمن بيان اينكه قانون هدفمندي يارانه‌ها از كارهاي بزرگ انجام شده در كشور بوده است، اظهار كرد: رييس‌جمهور نيز از تصويب اين قانون در كميسيون ويژه طرح تحول اقتصادي ابراز رضايت كرد و آن را بهتر از لايحه ارائه شده توسط دولت دانست.

به گزارش ايسنا، غلامرضا مصباحي‌مقدم در جلسه علني امروز مجلس شوراي اسلامي در تشريح عملكرد چهار ساله كميسيون ويژه طرح تحول اقتصادي در چهار سال دوره مجلس هشتم، ضمن تبريك سالروز فتح خرمشهر و آغاز ماه مبارك رجب گفت: ۱۰ ماه كار سنگين و فشرده در تصويب لايحه تقديمي دولت در دستور كار قرار گرفت كه با جلسات بعدي آن به يك سال افزايش پيدا كرد و منتج به تصويب قانون هدفمندسازي يارانه‌ها شد كه رسيدگي به اين لايحه از ابعاد مختلفي و با استفاده از گزارش‌هاي وزارتخانه‌هاي مختلف و ديدگاه‌هاي كارشناسان اقتصادي و اساتيد دانشگاه‌ها همراه بود.

وي ادامه داد:‌ در طول بررسي اين طرح سه گزارش از عملكرد كميسيون به صحن علني ارائه شد كه پيشرفت بحث‌ها و مشكلات در آنها بيان شد كه يك بار آن با حضور رييس‌جمهور بود كه با بيان ديدگاه وي مبني بر بسته شدن دست دولت و عدم اجراي قانون، ادامه رسيدگي به لايحه متوقف شد.

نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي، از تشكيل شش يا هفت جلسه با حضور رييس‌جمهور در ادامه بررسي‌ها خبر داد و گفت: در مواردي رييس مجلس، نواب رييس و بعضي روساي كميسيون‌ها در جلسات حضور پيدا كردند تا اينكه تمام نقاط نظرات رييس‌جمهور براي اجرايي شدن اين قانون از ايشان دريافت و حداكثر امكان تحقق اين ديدگاه‌ها اعمال شود تا جايي كه ايشان از تصويب اين قانون ابراز رضايت كرد و اعلام كرد آنچه كميسيون ويژه طرح تحول اقتصادي تهيه كرده بهتر از لايحه ارائه شده توسط دولت بوده است.

رييس كميسيون طرح تحول اقتصادي، با بيان اينكه ظرايف زيادي در اين قانون گنجانده شده است، تصريح كرد: از جمله اين ظرايف، پرداخت نقدي و غيرنقدي يارانه‌ها، حمايت ۳۰ درصدي از توليد كه در سال ۹۰ به ۲۰ درصد كاهش پيد اكرد،‌ بود.

وي افزود: دوره اجراي طرح هدفمندي يارانه‌ها را پنج ساله قرار داديم تا كار به تدريج انجام شود و همچنين پلكاني شدن قيمت حامل‌هاي انرژي داراي كنتور، مشوق كاهش مصرف در ميان مردم شد و هزينه اكثر خانواده‌ها را تنها اندكي افزايش داد.

مصباحي‌مقدم در ادامه خاطر نشان كرد: برقراري تامين اجتماعي و آزادسازي قيمت آرد و نان و پرداخت يارانه نقدي آن موجب صرفه‌جويي مصرف گندم و كاهش اتلاف نان شد.

نماينده مردم تهران در پايان يادآور شد: افزايش كيفيت بنزين و گازوئيل و حفظ ماليات بر ارزش افزوده حامل‌هاي انرژي و همچنين حمايت از گسترش حمل و نقل عمومي شهري نيز از جمله ويژگي‌ها و ظرايف موجود در اين طرح تصويب شده بود.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت