صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نظر تازه اوباما اوباما درباره برنامه هسته‌ای ایران

کد خبر: ۲۴۵۹۶۲
| |
23927 بازدید
|
۵

رئیس جمهور آمریکا در جمع رهبران گروه هشت کشور صنعتی جهان گفت که ایران حق داشتن برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای را دارد و به نشست آتی گروه 1+5 با ایران در بغداد امیدوار است.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه،‌ "باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا در نشست سران گروه 8 در کمپ دیوید گفت که قدرت‌های جهانی درباره نشست آتی ایران و گروه 1+5 در بغداد "امیدوار" هستند.

وی گفت که قدرت‌های جهانی در نشست گروه 8 به توافق رسیدند که چگونه با این بحران تعامل کنند.

رئیس جمهور آمریکا که در جمع رهبران گروه هشت صحبت می‌کرد، گفت: زمانی که به رویکردمان در قبال ایران می‌رسیم، همه متحد هستیم.

اوباما در ادامه گفت که ایران هنوز نتوانسته است که جهان را درباره ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای خود متقاعد کند.

وی تاکید کرد: تمام رهبران جهان موافق هستند که ایران حق داشتن برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز را دارد، اگر به تعهدات بین‌المللی عمل کند.

قرار است که نشست 1+5 با ایران روز چهارشنبه در بغداد برگزار خواهد شد. از سوی دیگر "یوکیو آمانو" مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز دوشنبه وارد تهران خواهد شد تا با مقامات ایران از جمله "سعید جلیلی" دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و گفت‌وگو کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۲
انتشار یافته: ۵
ali
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۳۱
ما که میگیم برنامه صلح آمیز ه واونها هم که میگن اگه صلح آمیز باشه اشکالی نداره پس مشکل چیست همین باید تفهیم بشه تا بشریت در پناه صلح و آرامش به شکوفایی و پیشرفت برسه چرا که جنگ جز خرابی نیستی و فنا چیزی ارمغان نداره . نظر اسلام نظر رهبر است که نگهداری و کاربرد تسلیحات اتمی را به عنوان عامل نابود کننده حیات و انسانیت حرام میدانند. اگر خوب دقت کنیم این چیز کمی نیست وسالها ست دارنده این تسلیحات در وحشت از وجود آن با هم پیمانها بسته اند و هرگز نتوانسته اند خود را متقاعد به از بین بردن آن کنند ادیان و مکاتب به کمک آنها نرفته اند و این نظر اسلام به عنوان مکتب توحید چراغ راه و راهنمای بشریت است. و عجبا که کودکان بازیگوش که هر کدام چند بمب اتمی بر سر دست گرفته و از چپ به راست جهان و از راست به چپ میدوند امروز به اطراف نگاهی کرده و نظر رهبر را راه عبور بشریت از این نقطه ضعف دیده اند باید تلاش کرد تا دیگران ادیان الهی هم نگهداری و کاربرد ان را حرام اعلام کنند. تا دارندگان به عنوان خطا کاران به بشر یت معرفی شوند نه اینکه ا ین ابزار به عنوان ارزش محسوب شود و دارند گان آن کد خدایان و بزرگان به حساب آیند و حق وتو داشته باشند.
ناشناس
|
Germany
|
۰۱:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۲/۳۱
انشاالله که ختم بخیر بشود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۳۱
نیاز به قیم تداریم! چرا باید حق یک ملت را دیگری تایید نماید؟!!
آرش
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۳۱
"اوباما در ادامه گفت که ایران هنوز نتوانسته است که جهان را درباره ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای خود متقاعد کند."
هر كي شك داره بدونه آدم شكاكيه و ... و اينكه چرا ما بايد دنيا رو متقاعد كنيم؟ ما به راهمون ادامه ميديم و اگه شد به لطف خدا تا اون 99% هم غني ميكنيم. هر كي مشكل داره بره بتركه.مگه آمريكا تا 99% غني كرد و بمبش رو هم ساخت، اومد ايران رو متقاعد كنه؟ پس ما هم ميتونيم، ميسازيم.حرف حسابتون چيه؟ ميخواين بجنگين؟ بسم ا...
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۲/۳۱
هر وقت اونا همه دنیا را متقاعد کردن که بمبهای هسته ایشان برای امر خیر است ما هم اینکار را میکنیم.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟