صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
فولادگر :

اختلاف‌نظر قوا ناشی از سوءتفاهم در برداشت‌ از قانون است

کد خبر: ۲۴۲۷۸۰
| |
1680 بازدید
عضو فراکسیون اصولگرایان گفت:بسیاری از اختلاف‌نظرها بین قوا ناشی از سوءتفاهم در برداشت‌ از قانون است و وقتی می‌شود در جلساتی با گفت‌وگو افکار را به هم نزدیک کرد چرا این مسائل سریعا رسانه‌ای می‌شو‌د.

حمیدرضا فولادگر،نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی درخصوص رسانه‌ای نکردن اختلاف بین قوا،به فارس گفت:بحث‌های اختلافی بین قوای سه‌گانه اصولا درخصوص شرح وظایف یا میزان اختیارات قانونی است و ضرورتی ندارد تا قبل از نیاز،به محافل عمومی کشیده شود، چراکه بسیاری از این مسائل در قالب گفت‌وگو و مذاکره قابل حل و فصل است.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از اختلاف‌نظرها بین قوا ناشی از سوءتفاهم در برداشت‌ از یک قانون است، افزود: وقتی می‌شود در جلساتی با گفت‌وگو افکار را به هم نزدیک کرد چرا این مسائل سریعا رسانه‌ای می‌شو‌د.

عضو فراکسیون اصولگرایان خاطرنشان کرد: رسانه‌ای کردن پی‌درپی‌ اختلافات این مسئله را در میان مردم همواره القا می‌کند که مسئولان دستگاه‌ها هیچ‌گونه همکاری با یکدیگر ندارند و بین قوای سه‌گانه جنگ قدرت وجود دارد و این تفکر از یک سو سبب دلسردی مردم و از سوی دیگر موجبات سوء استفاده بیگانگان و دشمنان را فراهم می‌کند و  آنان مرتبا بر آتش اختلافات می‌دمند.

فولادگر اضافه کرد:مسئولان در این راستا باید به شدت از رسانه‌ای کردن اختلافات مگر درمواردی که ضرورت ایجاب کند، پرهیز کنند.

وی با اشاره به وظیفه مسئولان برای قدردانی از حضور حداکثری مردم در دور دوم انتخابات اضافه کرد: حضور حماسی مردم در مرحله اول، معادلات دشمن را با وجود تهدیدهای نظامی و تشدید تحریم‌های اقتصادی بر هم زد و  علیرغم  ایجاد فضای رسانه‌ای سنگین توسط دشمنان مبنی بر عدم حضور در انتخابات، صحنه به نفع ما تغییر کرد.

وی با بیان اینکه حضور حداکثری مردم درپای صندوق‌های رأی در سیاست خارجی ما نیز تأثیر داشت، اضافه کرد: از سرگیری مجدد مذاکرات ۱+۵ یکی از آثار مثبت این حماسه  بود و وقتی مسئولان اینچنین رفتار را از سوی ملت مشاهده می‌کنند باید بیش از این قدردان ملت باشند و همواره مردم را ولی نعمت و خود را خدمتگزار آنها بدانند و به این خدمتگزاری افتخار کنند.

فولادگر با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه مسئولان خود را خادم و نوکر ملت بدانند، یادآور شد: اگر این دیدگاه‌ وجود داشته باشد قطعاً مسئولان بیش از پیش می‌توانند در جهت حل مشکلات ملت همت کنند و از حضور مردم پشتوانه‌ای همیشگی برای خود و پیشرفت کشور بسازند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟