صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تولید بومی؛ رمز توسعه اقتصاد کشاورزی

کد خبر: ۲۴۱۶۸۵
| |
1856 بازدید
نماینده مردم نیشابور در مجلس گفت : عدم توسعه صنایع تبدیلی در کشور آسیب‌های فراوانی به بخش کشاورزی و زراعت کشور وارد کرده است و از این رو برای نیل به اهداف اقتصادی کشور ،باید مزیت ها و پتانسیل های بومی را فعال کرد و این امر موجب می شود نرخ بیکاری نیز به نحو چشمگیری کاهش یابد.

سیدعلی حسینی در گفت وگو با خانه ملت، افزود : آموزش استفاده بهینه از منابع آب و خاک و ارائه تسهیلات و مشوق‌های لازم برای حرکت بخش خصوصی در جهت کارآمدسازی فعالیت‌های تولیدی در بخش کشاورزی به هدایت این بخش در جهت توسعه و تداوم تولید کمک می‌کند.

نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی ، تصریح کرد : جذب سرمایه‌گذاری در بخش خصوصی و حمایت از سرمایه‌گذاران از جمله راهکارهای مهم در راستای توسعه رونق اقتصادی و اشتغالزایی دراین حوزه انتخابیه به شمارمی‌آید.

وی ادامه داد : توسعه صنایع تبدیلی و کمک دولت به رشد این صنایع یکی از راهکارهای کمک به بخش کشاورزی و زراعت ایران است.

حسینی افزود :با توجه به فراهم بودن شرایط کشاورزی در شهرستان نیشابور، ما نیازمند صنایع تبدیلی هستیم تا با ساخت آن، کشاورزی رونق بگیرد و کشاورزان افزون‌بر گذشته از دسترنج خود بهره‌مند شوند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس یاد آورشد: دولت باید با یک برنامه ریزی کاربردی بسترهای اشتغال را در کشور مهیا کند تا شاخص اقتصادی کشور به نحو مطلوبی افزایش یابد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟