صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سرکرده باند «آپاچي‌ها» دستگير شد

کد خبر: ۲۳۳۵۲۷
| |
3301 بازدید

سرکرده فراري يک باند زورگيري که به طور غيابي به تحمل ۱۰ سال زندان محکوم شده است و با تشکيل باند «آپاچي ها» به سرقت هاي خشن خود ادامه مي داد توسط مأموران کلانتري آبکوه دستگير شد.

به گزارش خراسان، ساعت ۴ بعدازظهر دوازدهم ماه جاري ۳ جوان که سوار بر يک دستگاه موتورسيکلت قرمز رنگ بودند، کنار مردي در خيابان بهاران توقف کردند و با تهديد به مرگ، به وسيله کارد، گوشي تلفن همراهش را ربودند و فرار کردند.

دقايقي بعد از اين ماجرا نيز فرد ديگري با پليس ۱۱۰ تماس گرفت و گفت: ۳ جوان موتورسوار مبلغ ۳۰۰ هزار تومان وجه نقد و گوشي تلفنم را در خيابان وصال سرقت کردند.

مالباخته اين حادثه که به دليل مقاومت در برابر زورگيرها از ناحيه دست نيز مجروح شده بود شماره پلاک موتورسيکلت زورگيرها را به پليس ارائه کرد و بدين ترتيب تلاش مأموران کلانتري آبکوه با دستور سروان بهرام زاده (رئيس کلانتري) براي شناسايي و دستگيري سارقان آغاز شد.

 اين گزارش حاکي است: مأموران انتظامي با پيگيري سرنخ هاي موجود موفق شدند مخفيگاه سارقان را در شهرک شهيد رجايي شناسايي کنندو عمليات دستگيري را در دستور کار قرار دهند.

آنان با هماهنگي مقام قضايي و پس از انجام يک سري فعاليت هاي اطلاعاتي يکي از سارقان را در پنجراه مشهد و هنگام فروش يک دستگاه موتورسيکلت دستگير کردند که پس از اعترافات وي مأموران عمليات دستگيري ۲ همدست ديگر وي را نيز آغاز کردند و آنان را در يکي از پاتوق هاي اطراف زمين هاي کشاورزي در منطقه شهرک شهيد رجايي به دام انداختند يکي از اعضاي اين باند هنگام فرار با شليک گلوله از سوي مأموران مجروح شد و همدست ديگر آنان نيز به دام افتاد.

در ادامه تحقيقات از متهمان دستگير شده مشخص شد که يکي از اعضاي اين باند که در بسياري از سرقت ها نقش داشته همچنان فراري است.

بررسي هاي پليس بيانگر آن بود که عضو فراري، سرکرده يک باند متلاشي شده زورگيري بوده که قبلا از سوي کارآگاهان پليس آگاهي تحت تعقيب قرار گرفته و به طور غيابي نيز از سوي مقامات قضايي به تحمل ۱۰ سال زندان محکوم شده است.

بنابراين مأموران کلانتري با هدايت سروان گنابادي (جانشين کلانتري) و طي يک قرار صوري با متهم فراري، او را به دام انداختند و براي انجام بازجويي به کلانتري منتقل کردند. يکي از مالخران دستگير شده در اين باند معترف شد که اموال زيادي را از اعضاي باند آپاچي ها، خريداري کرده است.

 اين گزارش حاکي است: تا کنون ۶ عضو اين باند «آپاچي ها» دستگير شده اند که از آنان اموال زيادي شامل گوشي هاي تلفن همراه، تسبيح، طلا و جواهرات و غيره کشف شده است.متهمان اين پرونده که با آپاچي هاي قرمز رنگ سرقت مي کردند براي ادامه تحقيقات در اختيار کارآگاهان پليس آگاهي خراسان رضوي قرار گرفتند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟