صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

اسکی‌باز مطرح جهان به ساعت تراست پیوست

اسکی‌باز اسلوونیایی تیم ساعت تراست برای حضور در لیگ برتر اسکی ایران صبح امروز وارد کشورمان شد.
کد خبر: ۲۲۲۶۱۲
| |
2460 بازدید

فارس: برنارد واجیک، اسکی‌باز مطرح اسلوونیایی که یکی از 30 اسکی‌باز برتر جهان محسوب می‌شود و ماه گذشته در رقابت‌های جام جهانی BC کانادا به عنوان قهرمانی رسید پس از توافق با مسئولان باشگاه ساعت تراست، برای حضور در لیگ برتر اسکی به این باشگاه پیوست.

واجیک صبح امروز به منظور حضور در لیگ برتر اسکی آلپاین که از فردا آغاز می‌شود، وارد ایران شد و امروز عصر همراه با اسکی‌بازان ساعت تراست و زیر نظر علیداد ساوه‌شمشکی، مربی این تیم به تمرین می‌پردازد.

باشگاه ساعت تراست به منظور بالا بردن سطح اسکی در ایران و مهیج کردن رقابت‌های الپاین و البته افزایش امتیاز سایر ورزشکاران ایرانی حاضر در لیگ برتر، این اسکی‌باز مطرح جهان را به خدمت گرفته است.

این باشگاه همچنین به منظور ترغیب نوجوانان برای حضور در این رشته ورزشی دو اسکی‌باز نوجوان به نام‌های جواد رجب‌بلوکات و دانیال ساوه‌شمشکی را به خدمت گرفته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار