صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آمریکا تولید نفت خود را ۲۰ درصد افزایش می‌دهد

اداره اطلاعات انرژی آمریکا اعلام کرد با بهره برداری بیشتر از ذخایر نفت میزان تولید نفت این کشور طی ده سال آینده بیست درصد افزایش خواهد یافت.
کد خبر: ۲۲۲۲۳۲
| |
2077 بازدید

به گزارش  فارس به نقل از پایگاه اینترنتی رویترز اداره اطلاعات انرژی آمریکا افزود واشنگتن قصد دارد طی ده سال آینده وابستگی خود به واردات نفت از کشورهای خارجی به خصوص خاور میانه و آمریکای لاتین را کاهش دهد و افزایش تولید داخلی در ده سال آینده مهمترین اولویت این کشور است.
بر اساس این گزارش بهره برداری بیشتر از ذخایر نفتی خلیج مکزیک تا سال 2020 موجب خواهد شد تا ظرفیت تولید نفت آمریکا به بیش از 6.7 میلیون بشکه در روز افزایش یابد . این رقم در سال 2010 میلادی به 5.5 میلیون بشکه در روز رسیده است .
تولید نفت آمریکا تا سال 2020 میلادی به بالاترین حد خود از سال 1994 میلادی خواهد رسید . بر این اساس تولید نفت آمریکا تا سال 2035 میلادی نیز به طور متوسط به 6.1 میلیون بشکه در روز خواهد رسید . پیش بینی می شود میزان واردات نفت آمریکا تا سال 2035 میلادی به کمتر از 36 درصد کل مصرف انرژی این کشور خواهد رسید.
واردات نفت آمریکا در سال 2010 میلادی به بیش از 49 درصد کل مصرف نفت این کشور رسیده است . بر این اساس کاهش واردات نفت آمریکا تا سال 2020 بیشتر به ضرر کشورهای خاور میانه و آفریقا خواهد بود . تولید گاز طبیعی آمریکا نیز طی سالهای 2010 تا 2035 میلادی بیش از هفت درصد رشد خواهد داشت . تولید گاز طبیعی آمریکا از 21.65 تریلیون فوت مکعب در سال 2010 به 27.9 تریلیون فوت مکعب در سال 2035 خواهد رسید .

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟