تصاویر: کارگاه تهیه ماهی دودی
ساری ـ خبرگزاری مهر: ماهی دودی یک محصول سنتی در برخی کشورها است که با استفاده از شور کردن ماهی به روش مخلوط و سپس دود سرد تهیه میشود. ماهی دودی معمولاً در کیسههای پلاستیکی در خارج از یخچال نگهداری میشود و به صورت خام یا نیم پخته مصرف میشود.
















عکس: محسن رضاپور
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۱
انتشار یافته: ۴۶
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۵:۴۸ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
ناشناس
| ۱۵:۵۱ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
وحید، کارشناس صنایع غذایی
| ۱۵:۵۴ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟






