صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وام بانک جهاني به بنگلادش

بانک جهانی با امضای توافق نامه ای با بنگلادش تعهد کرد وامی به مبلغ دویست و نود میلیون دلار برای اجرای طرحهای عمرانی و توسعه در اختیار این کشور آسیایی قرار دهد.
کد خبر: ۲۲۰۸۹۱
| |
1606 بازدید
  منابع نزدیک به هیئت صندوق بین المللی پول در داکا، پایتخت بنگلادش روز چهارشنبه این خبر را منتشر کرده و اعلام کردند این دومین توافق نامه ای است که دولت بنگلادش برای تقویت بخش توسعه خود با صندوق بین المللی پول امضا می کند.

به گزارش خبرگزاری شین هوا از داکا، بر اساس گزارشی که اخیرا بانک جهانی منتشر کرد بنگلادش در میان کشورهای جنوب آسیا از جمله کشورهایی است که ضعیف ترین نظام مدیریت محلی را دارد و دولت این کشور تلاش می کند زیرساخت های مدیریت محلی را تقویت کند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟