صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
نماینده دشتستان:

ارز تك نرخي، فضاي رقابت سالم را فراهم مي‌كند

بايد ببينيم چه عواملي باعث سود و زيان در تك‌نرخي شدن ارز مي‌شود و آن عوامل را اصلاح كنيم، نه اين‌كه به آن بخش‌ها يارانه بپردازیم.
کد خبر: ۲۱۷۴۷۰
| |
6300 بازدید
سرویس مجلس ـ نماينده دشتستان در مجلس، با اشاره به اين‌كه تفاوت بهای سكه و ارز عاملي براي سوءاستفاده‌كنندگان و كساني كه قصد ضربه زدن به نظام را دارند، شده، گفت: بايد با تك نرخي كردن قيمت ارز، جلوي هر گونه سوءاستفاده را بگيريم.
 
به گزارش «تابناک»، ايوب پاپري‌مقدم با اشاره به اين‌كه تفاوت قيمت سكه در بازار و بانك مركزي به اقتصاد سالم در هر جامعه‌اي لطمه مي‌زند، گفت: اين امر حركت سرمايه را به سمت بازارهاي كاذب می‌برد كه مطلوب نظر فعالان اقتصادي نيست.
 
وي با اشاره به اين‌كه برخي سودجويان از تفاوت بهای سكه و سرمايه ملت به سود شخصي بهره‌برداري مي‌كنند، خاطرنشان كرد: اين سودجويان با رفتن به سمت بانك مركزي، از تفاوت قيمت استفاده كرده و سكه را در بازار با قيمت بالا به فروش مي‌رسانند كه اين براي يك اقتصاد سالم، مرض و بيماري بزرگي است.
 
نماينده دشتستان در مجلس با اشاره به اين‌كه قيمت اجناس در كشورهايي كه از اقتصاد باثبات و پويايي برخوردار هستند، ثابت و بدون تغيير است، گفت: متأسفانه در كشور ما ـ كه داعيه يك اقتصاد فعال را دارد ـ اين شرايط حاكم نيست و تفاوت قيمت در بازار مشكلات تورمي را پدید آورده است.
 
پاپري‌مقدم با بيان اين‌كه تفاوت قيمت برخي كالاهاي دولتي و خصوصي، آثار سويي در دیگر كالاها خواهد گذاشت، افزود: چند نرخي بودن ارز هم معضلي براي اقتصاد كشور به شمار مي‌آيد، چرا كه منافذ سوءاستفاده را در فعاليت‌هاي اقتصادي به سود شخصي و نه چرخه اقتصادي كشور، فراهم مي‌آورد.
 
وي ادامه داد: سودجويان از تفاوت نرخ ارز و قيمت كالاها بهره برده و ارز را به بیرون از كشور منتقل کرده و به عبارتي، سرمايه را به بیرون از مرزهاي كشور سوق مي‌دهند.
 
نماينده دشتستان در مجلس گفت: متأسفانه چند نرخي بودن ارز و تفاوت قيمت‌ برخي كالاها، سبب شده است، حتي كساني كه قصد ضربه زدن به نظام اقتصادي كشور را دارند، از اين فضا استفاده كنند.
 
اين نماينده مجلس با بيان اين‌كه براي رفع اين مشكلات بايد يك نرخ براي ارز در كشور حاكم شود، گفت: اگر از تك نرخي ‌شدن بخشي‌هايي از جامعه آسيب ببيند، بايد آن بخش‌ها را اصلاح كنيم، نه اين‌كه به نرخ‌ها دست بزنيم.
 
پاپري‌مقدم ادامه داد: بايد ببينيم چه عواملي باعث سود و زيان در تك‌ نرخي شدن ارز مي‌شود و آن عوامل را اصلاح كنيم، نه اين‌كه به آن بخش‌ها يارانه بپردازیم.
 
وي تأكيد كرد: با تك‌نرخي شدن ارز، بازار رقابت سالم در عرصه اقتصادي پدید آمده كه اين امر گامي براي پيوستن به بازار تجارت جهاني خواهد بود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟