صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بادامچيان: اگر جای احمدی‌نژاد بودم ...

کد خبر: ۲۱۴۷۹۶
| |
2392 بازدید
 سهم‌خواهی برای دستیابی به قدرت است درحالی که باید فردی که شایستگی و صلاحیت دارد معرفی و مطرح شود. مجلس امانتی است که مردم به نمایندگان ‌می‌سپارند و نمی توان آن را سهم‌بندی کرد. سهم‌بندی شرک است و قابل قبول نیست.

به گزارش ایلنا،‌ حسن بادامچیان که برای ثبت نام به عنوان نامزد انتخاباتی در وزارت کشور حضور داشت؛ با اشاره به اینکه انتخاب حق مردم است و هرکس که شایستگی دارد باید در انتخابات شرکت بکند، گفت: اصولگرایان باید در لیست جبهه متحد اصولگرایی باشند و در غیر اینصورت به صورت مستقل وارد نشده و انصراف بدهند. من اگر در فهرست نباشم استعفاء ‌می‌دهم.

وی درباره حضور اصلاح طلبان گفت: این طیف حرف جدید و چهره جدیدی ندارند اما از گذشته تاکنون که باتوجه به اینکه جامعه آزادی داریم؛ مجلس هیچگاه یکدست نبوده و سلیقه‌های مختلفی در آن حضورداشتند.

بادامچیان درباره تعامل دولت و مجلس گفت: این دولت یک سال و نیم بیشتر وقت ندارد و جای بحثی را برای مجلس آینده نمی‌گذارد باید به فکر رابطه مجلس ودولت آینده باشیم.

وی افزود: بین وکیل‌الدوله و وکیل ملت تفاوت وجود داد وکیل دولت نمی‌تواند به عنوان یک نماینده در مجلس حضور داشته و حقوق مردم پیگیری کند.

وی افزود: ما نیاز به وکیل‌اللملت حامی دولت داریم. وکیلی که در مجلس حضور داشته باشد و دولت را حمایت کند هرچند که در سالهای اخیر دولت همکاری مناسبی را با مجلس نداشته است.

وی با اشاره با طرح سوال از رئیس جمهور گفت: اگر جای احمدی‌نژاد بودم به مجلس ‌می‌آمدم تا پاسخ طراحان سوال را بدهم سوال کردن حق نمایندگان است و چیزی که موجب شکستن رئیس جمهور شود اما در اینباره دولتی‌ها احساس نگرانی ‌می‌کنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟