صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کاهش مصرف گاز در کشور

روز گذشته 500 میلیون متر مکعب گاز در کشور توسط 17 میلیون خانوار ، صنایع و نیروگاه ها مصرف شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داشت. خبرگزاری فارس: کاهش مصرف گاز در کشور با گرمتر شدن هوا
کد خبر: ۲۱۳۵۴۱
| |
1685 بازدید

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در حال حاضر نزدیک به 500 میلیون متر مکعب گاز در کشور مصرف می شود که نسبت به مدت مشابه سال گزشته و با افزایش درجه هوا شاهد کاهش مصرف گاز هستیم.

براساس این گزارش از این میزان مصرف گاز 30 میلیون متر مکعب به نیروگاه ها،85 میلیون متر مکعب به صنایع و حدود 30 میلیون متر مکعب نیز به ترکیه صادر می شود.

این گزارش حاکی است این میزان مصرف گاز در حالی است که 900 شهر و 11 هزار و 240 روستا از نعمت گاز برخوردار هستند که به نوعی می توان گفت 52 درصد از روستاها و 95 درصد از شهرها و به طور کلی 17 میلیون خانوار از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند.

براساس این گزارش در حال حاضر 205 هزار کیلومتر شبکه توزیع گاز و یک هزار پست امداد خدمات رسانی در کشور وجود دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟