صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تخصيص بودجه مشخص براى ساخت مترو و يارانه بليت

وزیر کشور گفت: دولت یک بودجه عمرانی مشخص برای ساخت مترو و یک اعتبار دیگر برای یارانه بلیت مترو در نظر گرفته است.
کد خبر: ۲۱۱۲۶۹
| |
1645 بازدید
|
۲
آقای مصطفی محمد نجار در گفت وگوی اختصاصی با پایگاه اطلاع رسانی دولت در پاسخ به برخی ادعاها درباره اختصاص نیافتن بودجه مشخص به مترو از سوی دولت اظهار داشت: این موضوع به هیچ عنوان صحت ندارد و این طور نیست که برای توسعه مترو، بودجه ای در نظر نگرفته باشیم و فقط به ارائه تسهیلات بسنده کنیم.

چرا که دولت یک بودجه عمرانی مشخص برای ساخت مترو تعیین کرده و تاکنون هم بیش از 300 میلیارد به این امر تخصیص داده شده است.

وی افزود: اعتبار دیگری نیز برای یارانه بلیت مترو در نظر گرفته شده که تاکنون 125 میلیارد تومان به این امر اختصاص یافته است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۷
متروی بهارستان اصفهان هم که به تازگی گفته شد عملیات ساخت آن آغاز شده فقط چند تا پارچه نویسی بود و عملا هیچ کارگاهی در این ضمینه مشاهده نشد مثل سالهای قبل
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟