صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
لاریجانی با اشاره به سالروز شکست حصر آبادان:

رفع مشکلات امروز آبادان، پاسخ کوچکی در برابر مجاهدت مردم است

کلام نافذ امام خمینی (ره) در شکستن حصر آبادان با حضور نیروهای بسیجی و مومن در جبهه‌ها و مدیریت کشور همراه بود و مجاهدان حزب‌الله، تدبیر رهبری را با کمترین هزینه محقق کردند.
کد خبر: ۱۹۳۱۲۰
| |
3743 بازدید
سرویس مجلس «تابناک» ـ رئیس مجلس شورای اسلامی، سالروز رفع حصر آبادان را به ملت عزیز و به ویژه رزمندگان و خانواده شهدا و ایثارگران و همچنین نمایندگان مردم در مجلس تبریک گفت و برطرف کردن مشکلات امروز آبادان را پاسخ کوچکی در ازای مجاهدت مردم آبادان خواند.

بنا بر این گزارش، در نشست صحن علنی صبح امروز سه‌شنبه، پنجم مهر ماه مجلس شورای اسلامی، علی لاریجانی در نطق پیش از دستور خود، با تبریک سالروز رفع حصر آبادان به ملت عزیز و به ویژه رزمندگان و خانواده شهدا و ایثارگران و همچنین نمایندگان مردم در مجلس افزود: کلام نافذ امام خمینی (ره) در شکستن حصر آبادان با حضور نیروهای بسیجی و مومن در جبهه‌ها و مدیریت کشور همراه بود و مجاهدان حزب‌الله، تدبیر رهبری را با کمترین هزینه محقق کردند.

نماینده قم در مجلس ادامه داد: عملیات ثامن‌الائمه ـ که نخستین عملیات مشترک سپاه و ارتش در دوران دفاع مقدس بود ـ چنان برق‌آسا و شیرین انجام شد که عملاً کلید فتوحات بعدی در جنگ به شمار می‌رود.

رئیس فراکسیون اصولگرایان با بیان اینکه با اخراج بنی‌صدر از فرماندهی کل قوا و مدیریت کشور ـ که عامل تفرقه در ملت بود ـ با دستور امام (ره) در شکستن حصر آبادان ـ که در نوع خود کمتر سابقه داشت ـ فضای وحدت نه تنها در جبهه‌ها بلکه در کل کشور ظهور یافت، گفت: نخستین میوه این وحدت، شکستن حصر آبادان و خارج کردن آن از دست نیروهای بعثی بود.

لاریجانی تصریح کرد: این روش آغازی برای پیروزی در خرمشهر و پیروزی‌های بعدی در جنگ تحمیلی بود.

وی با گرامی داشت یاد امام جمعه فقید آبادان، آیت‌الله جمی، اظهار داشت:‌ انصافاً استقامت وی در شهر درس‌آموز بود.

این نماینده مردم در مجلس هشتم، با بیان اینکه به مقاومت مردم عزیز آبادان ادای احترام داریم، یادآور شد: مقاومت مردم عزیز آبادان بود که دشمن را ناامید کرد.

وی با یادآوری اینکه صدام گمان می‌کرد با گرفتن خرمشهر، آن را سرپلی برای فتح آبادان قرار می‌دهد تا از این راه بر جنوب ایران سیطره پیدا کند، خاطرنشان کرد: مقاومت در آبادان، ضربه‌ای جدی به روحیه دشمن وارد کرد.

لاریجانی تأکید کرد: مجلس شورای اسلامی نسبت به این مجاهدت‌ها و فداکاری‌ها احترام تام دارد و وظیفه تمام قوا می‌داند تا مشکلات امروز آبادان را به صورت ویژه رفع کند.

مسئولان اجرایی مشکلات آب و اشتغال جوانان آبادان را با روحیه جهادی برطرف کنند

رئیس مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه امروز شکستن مشکلات آبادان پاسخ کوچکی است در ازای مجاهدت مردم آبادان، تصریح کرد: مسئولان اجرایی با تلاش خود مشکلات آب و اشتغال جوانان و دیگر مسائل را با روحیه جهادی برطرف کنند و به طور حتم مجلس شورای اسلامی نیز در این زمینه حمایت‌های لازم را انجام می‌دهد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار