صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
عضو فراكسيون اصولگرايان:

دستاوردهاي انقلاب تنها متعلق به يك جريان نيست

کد خبر: ۱۸۸۲۱۱
| |
1608 بازدید
يک عضو فراکسيون اصولگرايان مجلس، با بيان اين‌که درطيف اصولگرايان هيچ کس نبايد خود را اصولگراتر از ديگران بداند گفت: بايد فضاي انتخابات و کشور را به گونه‌اي باز و شفاف نگه داريم که همه طيف‌ها بتوانند در انتخابات شرکت کنند چراكه نهايتاً اين مردم هستند که بايد دقت کنند تا در انتخاب خود دچار اشتباه نشوند.

به گزارش ایسنا، عوض حيدرپور با اشاره به بيانات اخير مقام معظم رهبري مبني بر به حداقل رساندن چالش‌هاي انتخابات، با بيان اين‌که جريانات سياسي نبايد به موفقيت‌هاي خود مغرور شوند گفت: در طول انقلاب تجربه کرده‌ايم شكست پيامد ابتلا به غرور بوده است.

به گفته وي، بر اين اساس يک گروه نبايد فکر کنند که همه دستاوردهاي انقلاب و همه آنچه داشته‌هاي ما در انقلاب اساسي است، متعلق به آن‌ها است.

وي با بيان اين‌که در حال حاضر برخي گروه‌ها اين تفکر را دارند که دستاوردهاي انقلاب تنها متعلق به آن‌ها است، افزود: دردولت نهم و دهم به دلايل متعددي که مهم‌ترين آن همگرايي اصولگرايان بوده، به پيشرفت‌هاي بسيار خوبي رسيده‌ايم، اما اصولگرايان بايد دقت کنند که اين موضوع موجب غرور آن‌ها نشود، همچنين فکر نکنند که اين دستاوردها تنها متعلق به آن‌ها است و آن‌ها بايد چتر خود را باز کرده و مجلس نهم را در اختيار بگيرند.‌

به اعتقاد حيدرپور، دشمن بيدار است و به دنبال ايجاد تفرقه بين اصولگرايان مي‌باشد، لذا ما نبايد خواب بمانيم و بايد به طور جدي و با هوشياري تمام به وحدت توجه داشته باشيم و وحدت خود را به عنوان اصولگرايان حفظ کنيم.

وي با تاکيد بر لزوم پايبندي عملي به رهنمودهاي مقام معظم رهبري يادآور شد: نظام جمهوري اسلامي، آن‌قدر پرورش نيرو داشته و در آن نسل جديدي از نيروهاي انقلاب به ميدان آمده‌اند که هيچ گروهي نمي‌تواند فقط خود را صاحب انقلاب بداند.

به اعتقاد اين نماينده مجلس، اگر فرد يا افرادي دچار غرور شده يا گروهي انحصار طلب شوند، اين امور خود منجر به کدورت خواهد شد.

اين عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس خاطر نشان کرد: اگر گروهي بگويند به جز ما کسي اصولگرا يا مومن به انقلاب نيست، قطعاً موجب دلگيري و ايجاد كدورت بين گروه‌هاي ديگر مي‌شود.

حيدرپور افزود: براي رفع کدورت‌ها و پرهيز از ايجاد آن، بايد ميدان را باز کنيم و قبول کنيم نسل جديد مي‌تواند به انتخابات وارد شود، همچنين صاحبان اصلي انقلاب همه مردم هستند و تنها يک گروه خاص، حتي اگر عنوان اصولگرا داشته باشد صاحب انقلاب نيست.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟